L. Fàbregas: “La millor manera de preparar-nos és guanyant”

L. Fàbregas: “La millor manera de preparar-nos és guanyant”

El Barça s’enfronta a l’Incarlopsa Cuenca (dissabte, 12:00 hores) abans de l’eliminatòria de quarts de final de la Champions League

El Barça visita aquest dissabte (12:00 hores, LaLigaSportsTV) el pavelló El Sargal per enfrontar-se a l’Incarlopsa Cuenca en un duel corresponent a la jornada 31 de la Lliga Sacyr ASOBAL. Un partit que arriba després de l’aturada internacional i just abans de l’eliminatòria de quarts de final de l’EHF Champions League contra el Meshkov Brest.

L’equip, que suma les baixes de Raúl Entrerríos i Cédric Sorhaindo a la d’Aitor Ariño, s’ha entrenat durant la setmana per preparar la recta final de la temporada, a la qual li resten cinc setmanes en el millor dels casos.

El rival d’aquest dissabte, el Cuenca de Lidio Jiménez, ocupa una meritòria sisena posició a la classificació de la Lliga. Els manxecs sumen 37 punts gràcies a les 17 victòries i tres empats aconseguits en els 28 partits disputats. L’Incarlopsa Cuenca, a més, no va disputar la darrera jornada ja que el seu partit contra el Quabit Guadalajara va ser ajornat.

En acabar l’última sessió prèvia al partit Ludovic Fàbregas va atendre a Barça TV per valorar el moment de l’equip, just abans d’afrontar la fase decisiva del curs. “El nostre objectiu és continuar jugant bé a la Lliga per preparar la Copa Sacyr ASOBAL i la Champions, i a més acabar invictes la Lliga”, deia el quart capità blaugrana. I és que el Barça ja és campió matemàtic de la competició, i fins al moment ha guanyat els 29 partits que ha jugat.

Repassem les declaracions de Ludovic Fàbregas:

“El partit a Conca serà difícil, perquè a la seva pista sempre ho és. Hem d’anar concentrats al màxim perquè la millor manera de preparar el que ens ve és guanyar”.

“Ara només pensem en Conca, queden molts dies per jugar contra el Meshkov Brest. A més, després de les seleccions tenim ganes de tornar a jugar junts i fer-ho bé”.

“El ritme tant exigent de partits ens va bé, perquè la Copa Asobal seran dos partits en dos dies, igual que la Final4 si hi arribem. Jugar així ens permet competir, agafar confiança i millorar el nostre joc”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut