Barça – CP Vic : Guanyar a l’espera d’una celebració final!

Barça – CP Vic : Guanyar a l’espera d’una celebració final!

(19.30 hores, Barça TV i Esport3) El Barça necessita guanyar al Vic i una ensopegada del Liceo per ser matemàticament campió

Arriba l’antepenúltima jornada d’OK Lliga i el Barça té l’opció de culminar un dels principals objectius de la temporada: proclamar-se campió de l’OK Lliga. Pot ser-ho de forma matemàtica si es produeixen els següents resultats en els duels Barça – Vic i Recam Làser Caldes – Deportivo Liceo d’aquest dissabte (19.30 hores): victòria blaugrana i ensopegada dels gallecs. “L’únic que podem pensar és en guanyar el nostre partit”, afirma Edu Castro, destacant que “si ho fem, també dependrem de nosaltres mateixos per guanyar la Lliga en la següent jornada a Mataró”.

El Barça ha realitzat aquest divendres l’últim entrenament de la setmana amb l’objectiu de “ser fidels a nosaltres mateixos” davant un Vic ja descendit i sense els sancionats Tirso Gómez i Met Molas.

Castro, que desitja poder celebrar el títol amb l’afició culer, ha destacat “tot el que hem treballat per arribar a aquesta situació”. “Vam estar moltes jornades a cinc punts del líder. Quan ens vam posar al davant no podíem fallar i hem fet un gran esforç”.

També subscriu les paraules del tècnic el davanter Sergi Llorca: “Ens hem pres cada partit d’aquesta lliga com si fos una final i hem de seguir fent en el nostre joc”. “Estem molt motivats per poder aconseguir aquesta Lliga però primer hem de guanyar el nostre partit i després ja mirarem què passa a Caldes”. Els àrbitres del duel seran Albert Sans i Guim Teixidó.

Entrades amb descomptes

El Barça – Vic serà el penúltim partit del curs al Palau Blaugrana i el darrer arribarà el 29 de maig, amb la visita del Voltregà. En ambdós duels hi haurà un descompte del 25% en cas de comprar entre tres i sis entrades (introduint el codi ‘Familiar’) i també hi ha disponibilitat d’entrades grupals.  

Arribada amb vehicle privat per l’accés 13

Aquells que arribin al Palau Blaugrana amb vehicle privat podran accedir a les instal·lacions del FC Barcelona per l’accés 13 de l’avinguda Arístides Maillol. Aquesta modificació (en comptes de l’entrada habitual per l’accés 14) es deu a la disputa del partit de futbol entre FC Barcelona i Atlètic de Madrid (16.15 hores). L’accés de vehicles quedarà condicionat a les places disponibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut