Entrerríos i Sorhaindo, baixes per a Conca
Ofert per

Entrerríos i Sorhaindo, baixes per a Conca

Els capitans blaugranes no estaran disponibles per al partit d’aquest dissabte; el central té un trencament fibril·lar del bessó intern de la cama dreta, i el pivot té una contractura cervical

Xavi Pascual no podrà comptar amb Raúl Entrerríos i Cédric Sorhaindo per al partit de la jornada 31 de la Lliga Sacyr ASOBAL contra l’Incarlopsa Cuenca. En el cas del central asturià té un trencament fibril·lar del bessó intern de la cama dreta, mentre que el pivot francès té una contractura cervical. Tots dos capitans són baixa per al partit d’aquest dissabte (12 hores, LaLigaSportsTV) i la seva evolució en marcarà la disponibilitat per als següents compromisos.

Les notes positives en la convocatòria són les tornades d’Aleix Gómez (que aquest divendres fa 24 anys) i Luka Cindric, un cop recuperats de les respectives lesions. Les baixes d’Entrerríos i Sorhaindo se sumen a la de llarga durada d’Aitor Ariño, mentre que Mamadou Diocou ha estat el jugador descartat per a la llista de 16 convocats.

L’equip ha completat l’últim entrenament de la setmana aquest divendres, just abans d’emprendre el viatge cap a Conca, on disputaran el primer dels cinc partits que resten per tancar la temporada domèstica. Els altres quatre es disputaran, d’una tongada, en un marge de vuit dies entre el dissabte 22 (a Lleó) i el dissabte 28 (al Palau).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut