Acord per a la renovació de Sandra Paños fins al 2024

Acord per a la renovació de Sandra Paños fins al 2024

La portera, que va arribar al Barça el 2015, va camí del seu cinquè Trofeu Zamora

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb la jugadora Sandra Paños per a la renovació del seu contracte, fins al 30 de juny del 2024. Properament, quan el calendari esportiu de l’equip ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà la futbolista amb el Club.

Paños, de 28 anys, va arribar al Barça l’estiu del 2015, procedent del Llevant, i en aquestes sis temporades s’ha convertit en una de les porteres de referència en el panorama mundial gràcies a la seva regularitat, lideratge i agilitat, a més del domini del joc amb els peus. Va camí del seu cinquè Trofeu Zamora com a blaugrana, ha estat escollida diverses vegades en l’Equip Ideal de la Lliga de Campions i és la titular sota pals en la selecció espanyola.

Erigida en una de les capitanes, Paños ha disputat 188 partits amb el Barça, en els que ha encaixat 89 gols. El palmarès de l’alacantina consta d’una Lliga, tres Copes de la Reina, una Supercopa d’Espanya i cinc Copes Catalunya. El 16 de maig afrontarà la seva segona final de la Champions League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut