Preparats per a la recta final!

Preparats per a la recta final!

El Barça afronta les darreres jornades de Lliga, els quarts de final de la Champions, la Copa Sacyr ASOBAL i una hipotètica Final4 en cas de classificació

Un cop reincorporats els jugadors internacionals després de l’aturada, el Barça afronta, ara sí, la recta final de la temporada 20/21. El conjunt de Xavi Pascual reactivarà la competició aquest dissabte a Conca, i després activarà el xip de la Lliga de Campions per intentar superar els quarts de final i accedir a una nova EHF Final4.

Al Barça, ja campió matemàtic, li resten cinc jornades de Lliga Sacyr ASOBAL per tancar el curs, tres a domicili i dos al Palau. El partit a la pista de l’Incarlopsa Cuenca d’aquest dissabte (12 hores) encetarà la recta final de la competició, just abans de la disputa dels quarts de final de la Champions. El Barça jugarà l’anada (dimecres 12, 18:45 h) i la tornada (dijous 20, 20:45 h) contra el Meshkov Brest de manera consecutiva, ja que el partit contra el Fraikin Granollers s’ha endarrerit 10 dies.

Quatre jornades en vuit dies

Així, un cop acabi l’eliminatòria europea, els blaugranes disputaran els últims quatre partits de Lliga en un marge de només vuit dies. Els partits contra l’Abanca Ademar León (dissabte 22, 11:45 h), el Recoletas Atl. Valladolid (dilluns 24, 20:00 h), el Fraikin Granollers (dimecres 26, 18:30 h) i el Frigoríficos Morrazo (amb horari per confirmar) donaran per finalitzada la Lliga Sacyr ASOBAL per al Barça.

Si els quarts de final de Champions tenen un final feliç per al Barça significarà que l’equip de Xavi Pascual haurà accedit a una nova EHF Final4. En cas de classificació, els culers acudiran a la cita de Colònia del 12 i 13 de juny. En qualsevol cas, però, tindrien un compromís previ: la Copa Sacyr ASOBAL. La competició, que el mes de desembre va ser ajornada per motius sanitaris, es va reubicar al final de temporada i tindrà lloc el 5 i 6 de juny a Santander.

Són, si tot va bé, cinc setmanes de competició i dos títols més en joc per al Barça. Després de les Supercopes de Catalunya i d’Espanya, de la Copa del Rei i de la Lliga Sacyr ASOBAL, els blaugranes busquen els títols de la Copa Sacyr ASOBAL i de l’EHF Champions League en aquesta intensa recta final de curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut