Sevilla - Barça: Triomf treballat per accedir a semifinals (1-4)

Les culers remunten el gol inicial de les locals i acaben guanyant amb autoritat per accedir a la següent ronda de la Copa de la Reina

Gran reacció blaugrana per seguir vives a la Copa de la Reina. Les culers han remuntat el gol inicial del Sevilla per acabar emportant-se la victòria (1-4) i l'accés a les semifinals del campionat coper, gràcies als gols de Mariona, Vicky Losada, Alexia i Graham Hansen.

S'avança el Sevilla

El duel ha començat de manera desfavorable per a les de Lluís Cortés, que han vist com el Sevilla s'avançava ràpidament mitjançant Claudia Pina (0-1, min. 12), jugadora de la Masia cedida al conjunt andalús. Tot i així, el Barça ha reaccionat ràpidament, i després d'algunes arribades amb perill, ha caigut el gol: centrada d'Alexia al segon pal, la baixa Jennifer Hermoso i Mariona, a boca de gol, no falla per tornar a empatar el matx (1-1, min. 25).

Amb el gol, les culers han seguit creixent i creant ocasions de gol, però sense encert a la porteria local. A més, Claudia Pina també ha estat molt activa en l'atac sevillista i a punt ha estat de tornar a veure porteria, però el marcador no s'ha mogut fins el descans.

Gran reacció blaugrana

Ja a la segona part, un inici espectacular de les culers ha deixat el partit encarrilat, amb dos gols en un minut. Primer, gran assistència d'Alexia i Vicky Losada, amb una magnífica definició, anotava l'1-2 (min. 48) i només un minut després, passada en profunditat de Jenni per Alexia que, després de regatejar a la portera, marcava el tercer (1-3, min. 49) per deixar el partit molt encarat.

Després d'aquest minut frenètic, el Barça ha seguit dominant el partit i arribant a la porteria de Noelia, però sense encert. Les locals també han intentat escurçar distàncies, però s'han trobat amb una bona defensa culer. Finalment, ja al temps afegit, Graham Hansen ha trobat el premi a la seva insistència i ha anotat l'1-4 definitiu (min. 94) després d'una bona assistència de Martens al contraatac.

Finalment, victòria clara del Barça a l'Estadi Jesús Navas i les vigents campiones que estaran a les semifinals de la Copa de la Reina.

Sevilla, 1
Barça, 4

Sevilla: Noelia Ramos, Lucía, Toro, Nago (Ana Franco, min. 66), Aivi, Virgy (Echeverri, min. 66), Almudena, Inma (Pinel, min. 89), Paine, Claudia Pina (Carla Armengol, min. 89), Coleman ( Julia Karlernäs, min. 66).
Barça: Cata Coll, Crnogorcevic (Torrejón, min. 59), Patri Guijarro, Mapi León, Melanie (Leila, min. 71), Vicky Losada (Laia Codina, min. 71), Hamraoui (Martens, min. 59), Alexia, Graham Hansen, Jennifer Hermoso (Bruna Vilamala, min. 71), Mariona.
Gols: 1-0, Claudia Pina (min. 12); 1-1, Mariona (min. 25), 1-2, Vicky Losada (min. 48); 1-3, Alexia (min. 49); 1-4, Graham (min. 94).
Àrbitre: Beatriz Arregui Gamir, groga a Noelia i Gabarró per part local i Hamraoui i Mapi León per part visitant.