L'Obradoiro, el pròxim repte del Barça

L'Obradoiro, el pròxim repte del Barça

Els de Saras reben aquest dijous un Obradoiro que també s’hi juga molt (21h)

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per Movistar+, el Monbus Obradoiro en la que serà la 34a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que acaben d’aconseguir el pas a la Final Four de l’Eurolliga per primer cop des del 2014, tornen a les pistes amb el repte d’assegurar la segona posició de la Lliga Regular.

Canvis en el calendari

Aquest dimarts passat, en una Assemblea de Clubs de l’ACB, es va acordar que la Lliga Regular, finalment, acabi una setmana més tard del previst. Això es deu als diferents partits ajornats que hi ha en joc a causa de la Covid 19. 

Per tant, després dels partits d’aquest setmana contra l’Obradoiro (21h) i el Betis (9/5, 12:30h), el Barça no tornarà a jugar cap partit fins al 19-20-21 de maig, quan rebrà al Baskonia al Palau Blaugrana. L’última jornada de la Lliga Regular portarà el Barça a Tenerife el 22 o 23 de maig.

El rival

L’Obradoiro de Moncho Fernández, que pot segellar la seva permanència si guanya un dels dos partits que disputa aquesta setmana, té en Kassius Robertson (15,1 punts) el seu màxim anotador, seguit de la gran temporada del pivot Laurynas Biruts (10,4 punts, 5 rebots). 

Tot i així, durant les últimes setmanes, el pivot Steven Enoch ha agafat protagonisme (9,2 punts i 4 rebots per partit) i està sent decisiu en un equip que també compta amb grans jugadors com Cohen, Daum, Czerapowicz, Ozmizrak, Beliauskas, Muños o Albert Oliver, entre d’altres.

El Barça

Es troba en un molt bon moment després de vèncer de forma còmode el Zenit en el 5è partit del Playoff de quarts de final de l’Eurolliga. El desgast mental i físic ha estat alt, però això no és cap excusa per als homes de Saras, que poden certificar la segona posició de la Lliga Regular amb un triomf contra el conjunt gallec.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut