PRÈVIA -  S’inicia la defensa del tron

PRÈVIA - S’inicia la defensa del tron

19h, Barça TV i streaming a BarçaTV+: Les vigents campiones abandonen l’eufòria per afrontar un difícil partit únic de quarts de Copa de la Reina en un terreny complicat

L’eufòria indescriptible per la segona classificació per a una final de la Lliga de Campions queda aparcada. És l’hora d’encetar la Copa de la Reina 2020/21. El Barça Femení inicia la defensa del tron conquerit fa uns escassos tres mesos a Màlaga amb un partit únic de quarts de final al camp del Sevilla. Les blaugranes, a més, són les Reines de Copes, amb set títols a les vitrines.

Amb un calendari més que exigent, el cos tècnic blaugrana desplaçava a Andalusia aquest dimecres les següents 18 futbolistes: Paños, L. Codina, María León, Melanie, Losada, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, Cata, Leila, Graham, Crnogorcevic, Martens, Jana i Bruna.

Respecte a la convocatòria contra el PSG, l’entrenador Lluís Cortés (amb la flamant renovació) no podrà comptar amb Asisat Oshoala, amb un esquinç en un turmell, ni amb Aitana ni Andrea Pereira, per decisió tècnica.

Davant, un rival que sempre els hi ha posat les coses difícils al seu camp. En el precedent més recent, en Lliga, les de Cristian Toro no van cedir davant del líder fins a la segona meitat. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut