El Barça jugarà contra l’Atlètic amb la samarreta que uneix el blaugrana i la senyera

El Barça jugarà contra l’Atlètic amb la samarreta que uneix el blaugrana i la senyera

Els de Koeman tornaran a vestir l’equipació contra l’equip madrileny al Camp Nou i el Femení ho farà si supera els quarts de final de la Copa de la Reina

El primer equip del FC Barcelona tornarà a vestir la samarreta d’edició especial que combina els colors blaugrana i les quatre barres de la senyera el proper 8 de maig davant l’Atlètic de Madrid. Així mateix, està previst que el primer equip femení també llueixi aquest disseny en un dels partits de la recta final de la Copa de la Reina, en cas de superar l’eliminatòria de quarts contra el Sevilla. El Club ha optat per tornar a utilitzar aquest model, que inicialment s’havia pensat únicament per al Clàssic de l’abril passat, després de rebre nombroses peticions en aquest sentit per part de socis i aficionats, a través de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

El disseny, que busca posar en relleu el caràcter culer i l’orgull de ser del Barça, juntament amb les arrels del Club i la seva identitat lligada a Catalunya,  es manté fidel a les tradicionals franges verticals, però en les bandes frontals de color grana incorpora de manera excepcional la senyera i les seves quatre barres grogues i vermelles. Aquestes s’inicien en la part inferior i es van difuminant de manera progressiva a la zona del pit.  Així mateix, en la franja blava central, també s’aprecia la silueta de la senyera gràcies a l’ús de diferents tonalitats de blau, que en aquest cas sí que arriben fins al coll, que queda emmarcat per un rivet de color groc.

L’escut del Barça es manté sobre el pit, mentre que els logos de Nike, de Rakuten, a la part frontal, Beko, a la màniga, i UNICEF al dorsal, s’incorporen també en color groc, igual que el del coll. Completen l’equipació els pantalons en blau, seguint la mateixa tonalitat utilitzada en la samarreta, i mitgetes també en color blau, que incorporen la senyera a la part superior i  que fan la volta completa.

El Barça Femení, també

En el cas del Barça Femení, davant les peticions rebudes, el Club ha adaptat el model amb el logo de STANLEY, patrocinador principal de l’equip, a la part frontal, amb l’objectiu que les jugadores de Lluís Cortés puguin vestir la samarreta en un dels partits de la recta final de la Copa de la Reina, en cas de superar el Sevilla el proper 5 de maig.

Disponible per als aficionats

Les samarretes amb el disseny que uneix el blaugrana i la senyera estan disponibles a la Barça Store de Passeig de Gràcia i també es poden adquirir a través de l’e-Commerce del Club, a més de la resta dels canals de venda habituals.

El model disponible a la venda, del que queden disponibles 800 unitats, és el que porta el logo de Rakuten a la part frontal, ja que el model amb STANLEY s’ha creat de manera única per a la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut