El Barça vol revalidar títol en la segona final de Champions en set mesos

El Barça vol revalidar títol en la segona final de Champions en set mesos

El rival serà l’Sporting Club de Portugal, que ha jugat 4 de les últimes 5 finals europees

El passat 11 d’octubre, el Barça aixecava la tercera Champions de la història de la secció al Palau. I menys de set mesos després, torna a repetir final. Serà la cinquena de la història de la secció, que de moment n’ha guanyat tres (Lleida 2012, Bakú 2014 i Barcelona 2020) i n’ha perdut una (Lisboa 2015). És una oportunitat única per fer història. Coses de la pandèmia. Cap club ha guanyat mai dues Champions en un mateix curs natural. El Barça està a 40 minuts d’aconseguir-ho després d’eliminar a Dobovec i Kairat.

Per al rival, l’Sporting de Portugal, serà també la cinquena final de Champions amb un balanç oposat al del Barça: 1 victòria (2019), i tres derrotes (2011, 2015 i 2018). Els de Nuno Dias són un dels equips més en forma del continent. Una plantilla plena d’estrelles com el porter Guitta i els jugadors Merlim, Taynan, Rocha, Erick i Cavinato. Els portuguesos han eliminat a KPRF i a Movistar Inter en aquesta Final 8.

“Per guanyar ens hem de mantenir sòlids”

Andreu Plaza i Daniel Shiraishi han estat els protagonistes de la prèvia en la roda de premsa oficial UEFA. “Sporting ha jugat 4 de les últimes 5 finals de Champions i això no és per casualitat. Per guanyar hem de seguir mostrant-nos tan sòlids i competitius com fins ara i no fer cap concessió al rival”, diu Plaza.

Daniel Shiriashi és un jugador acostumat a jugar finals. Demà serà la cinquena per a ell també, amb un balanç de tres victòries i una derrota. Té dues Champions amb Inter i aquest dilluns pot guanyar la segona amb el Barça. 

“Serà un partit molt igualat i dur, la millor final possible entre dos clubs històrics que tenen grans plantilles i que han fet mèrits per jugar aquesta final, arribem bé i estem mentalment preparats per a un partit molt difícil”, avisa Daniel.

Lozano i Feixas s’uneixen a l’equip

Aquest diumenge a la tarda el capità Sergio Lozano i el porter Miquel Feixas han arribat a Zadar per unir-se a l’expedició a les portes de la final. Els dos han participat de l’entrenament de la tarda al marge de l'equip i seran dos suports morals imprescindibles per un grup que està més unit que mai per intentar aixecar la que seria quarta Copa d’Europa de la història del Barça de futbol sala.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut