El Chelsea, el rival de la final a Göteborg

El campió anglès, que ha remuntat al Bayern Munic, espera a la gran final del 16 de maig a Suècia

Chelsea-Barça serà la gran final de la Lliga de Campions 2020/21, el 16 de maig al Gamla Ullevi de Göteborg. Les angleses s’han sumat a la gesta blaugrana remuntant el 2-1 de l’anada davant del Bayern Munic amb un espectacular 4-1 a Londres. D’aquesta manera, el conjunt dirigit per Emma Hayes es classificava per a la seva primera final de la màxima competició continental.

Les ‘blues’ són les líders de la potent Lliga anglesa i tenen una autèntica constel·lació d’estrelles, des de la golejadora australiana Sam Kerr fins a l’alemanya Melanie Leupolz. L’ambició del seu projecte es va traduir amb el fitxatge el passat estiu de la danesa Pernille Harder, una de les considerades millors futbolistes del món, i que es va convertir en el traspàs més car de la història del futbol femení mundial.

El Chelsea-Barça no té cap precedent oficial. L’únic duel entre aquests dos equips és un amistós a la pretemporada 2018/19 que va acabar en empat a un al Miniestadi.