Barça – París Saint-Germain (prèvia): Ganes de tornar-ho a fer

Barça – París Saint-Germain (prèvia): Ganes de tornar-ho a fer

12h, Barça TV, Esport3 i streaming a BarçaTV+: El Johan Cruyff decidirà el finalista en la reedició de l’espectacular empat (1-1) de l’anada a França

Dos anys després de les memorables semifinals davant del Bayern Munic, el Barça Femení es torna a topar amb la història. El conjunt que dirigeix Lluís Cortés vol classificar-se per a la segona final de la Lliga de Campions. Per aconseguir-ho, haurà de desfer-se del poderós París Saint-Germain a l’Estadi Johan Cruyff, al seu fortí, davant d’un miler d’aficionats. L’1-1 de fa una setmana a França, en un duel espectacular i vibrant, ho ha deixat tot obert. 

Precisament, com a conseqüència d’aquell partidàs, María León i Andrea Pereira estan apercebudes de sanció pel bàndol local, mentre que Paredes, Morroni i Formiga són les visitants que si veuen una groga es perdrien la hipotètica final. 

D’altra banda, Jenni Hermoso, amb molèsties en un turmell ha estat tota la setmana treballant per arribar al matx. “De menys a més”, explicava Cortés en la roda de premsa prèvia. El tècnic del PSG, Olivier Echouafni, en el seu torn, descartava Kadi Diani també per a la tornada.

Màxima expectació, doncs, després de l’espectacle que es va veure fa set dies a París. Un dels dos serà a la somiada final de Göteborg del 16 de maig, davant de Chelsea o Bayern.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut