Andreu Plaza:

Andreu Plaza: "Serà un partit molt igualat i competit"

El tècnic blaugrana i André Coelho han parlat en la prèvia de les semifinals de la Champions davant el Kairat

S'apropa un nou partidàs. Després d'eliminar al Dobovec el passat dimecres als quarts de final (2-0), els culers afronten les semifinals de la Champions davant el Kairat Almaty, un rival sempre complicat. En la roda de premsa prèvia al duel, el tècnic barcelonista, Andreu Plaza, ha destacat: "Hem jugat diverses vegades a Europa contra el Kairat i sabem que és un rival dur, amb capacitat per aspirar a guanyar la Champions, igual que els 4 que estem a semifinals. Serà un partit molt igualat i competit i difícil de jugar”.

A més, el tècnic blaugrana, que justament ha rebut aquest divendres el premi que l'acredita com el millor entrenador del món, ha afegit: “Serà un partit semblant, amb o sense Higuita. No és un avantatge per a nosaltres, és un problema per a ells. Hi ha canvis respecte a l’últim Kairat que ens van enfrontar, però tenen jugadors similars i de molt nivell, amb experiència. No canvia gaire respecte al de fa dos anys”.

Plaza també ha recordat: "El Kairat és una assignatura pendent, però això és pura estadística, els equips i les situacions canvien. Serà un partit obert, però l’estadística no té un pes important a un nou partit. Hem de ser conscients de que hem de donar el 200% del que treballem, estar concentrats i sense concessions".

André Coelho: "Física i mentalment em sento bé"

El jugador blaugrana, André Coelho, també ha parlat en roda de premsa, destacant: "Tenen grans jugadors que coneixem bé, internacionals amb Brasil, i serà un partit molt igualat. Però estem aquí per guanyar i ser campions, i lluitarem per fer-ho".

A més, el brasiler destaca que "físicament i mentalment em sento bé, amb moltes ganes de fer la meva feina i fer les coses bé, espero poder ajudar a l'equip". A més, afegeix: "Hem tingut dos dies per a descansar i per preparar millor el partit, m'agrada aquest format. És una mica diferent però podem descansar entre partits, estem bé físicament". Finalment, ha recordat: "En aquest club el nostre objectiu sempre és guanyar els partits, guanyar tots els títols". 

Posteriorment, després de la roda de premsa, els jugadors culers s'han exercitat en una nova sessió d'entrenament per seguir preparant el duel de dissabte (20.00 hores). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut