Empenta moral de cara a la semifinal

Empenta moral de cara a la semifinal

Ferrao, Andreu Plaza i el Barça reben el reconeixement com a millor jugador, millor entrenador i millor Club del món a les portes del partit decisiu contra Kairat (dissabte, 20h, Esport3 i Vamos)

El passat 26 de gener, el portal FutsalPlanet distingia a Ferrao, Plaza i el Barça com a millor jugador, millor entrenador i millor Club de futbol sala del 2020. Els tres repetien per segona vegada consecutiva els guardons obtinguts el 2019, un reconeixement merescut per a un equip que la temporada passada va guanyar Champions, Copa d’Espanya, Copa del Rei i Supercopa d’Espanya.

A les portes de la semifinal europea, Mico Martic, exjugador de Futsal internacional amb Croàcia i impulsor de FutsalPlanet, ha entregat els premis a Ferrao, Andreu Plaza i també al manager Txus Lahoz, que ha recollit el guardó en nom del Barça. Una empenta moral de cara a la semifinal de Champions del proper dissabte a les 20h contra Kairat (20h, Esport3 i Vamos).

Ferrao en vol més

“Em fa molt feliç el reconeixement com a millor jugador del món per segona vegada consecutiva, però encara em faria més feliç la segona Champions seguida. Els títols col·lectius sempre estan per davant dels premis individuals, sobretot perquè sense els èxits de l’equip és molt més difícil aconseguir el reconeixement com a millor jugador del món. Tot és mèrit de tots. Ara el principal objectiu és la Champions i la resta ja vindrà per si sol”, explica Ferrao.

Per la seva banda, el manager Txus Lahoz reivindica els èxits de l’equip de les dues últimes temporades. “Els premis són el reconeixement de la bona trajectòria de l’equip. Venim de guanyar molt i ens motiva el fet d’aixecar aquesta Champions i demostrar que el cicle guanyador continua”, diu el manager Txus Lahoz, que ha recollit el premi del Barça com a millor Club del món.

Respecte màxim al Kairat

“Serà una semifinal molt igualada, és un equip molt físic amb grans individualitats com Douglas Junior, Gadeia, Fernandinho i Humberto, però nosaltres som els actuals campions i tenim la motivació extra de guanyar-los per primera vegada”, avisa Ferrao, que treu trascendència a la baixa d’Higuita. “És un líder, està clar, però nosaltres tampoc podem comptar amb el nostre líder Sergio Lozano. La semifinal segueix al 50%”, diu el pivot de Chapecó, que ja va marcar un golàs de volea als quarts de final i vol repetir en les semifinals. Ho veurem aquest dissabte dia 1/5, a partir de les 20h, i en directe per Esport3 i Vamos.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut