Juan Carlos Navarro: “Amb il·lusió i sentit comú ho farem molt bé”

Juan Carlos Navarro: “Amb il·lusió i sentit comú ho farem molt bé”

El nou mànager de la secció desitja que l’equip certifiqui aquest divendres el pas a la Final Four

Juan Carlos Navarro ha concedit a Barça TV la primera entrevista com a mànager general de la secció de bàsquet. ‘La Bomba’ ha repassat, entre d’altres temes, l’actualitat de l’equip, com ha estat la seva arribada als despatxos, qui formarà part en el seu grup de treball i també l’arribada de Pau Gasol a l’equip.

La tornada

“Tinc molta il·lusió. Ara és un moment complicat de la  temporada, on es decideix tot, i ens hem volgut mantenir una mica al marge. Molt content de ser aquí, l’equip em coneix, i crec que he estat ben rebut. Ara estem treballant per l’equip".

Equip de treball

“La nova Junta i el president van confiar en mi per liderar aquest projecte. Al meu costat tindré Mario del Campo, que serà el meu adjunt, i també Mario Bruno Fernández, que serà el director esportiu que estarà amb el primer equip. Són gent de bàsquet”.

“Mario del Campo estarà amb mi en tot tipus de negociacions i parlant amb la Junta Directiva. Mario Fernández ha estat amb mi al bàsquet base i és gent de la casa. És molt treballador i hem fet un bon treball a la base des de fa dos anys. Amb il·lusió i sentit comú ho farem molt bé”.

L’arribada de Gasol

Pau Gasol és una llegenda del bàsquet i Saras ha estat molt important perquè entréssim en aquest projecte. Ells també volien que fóssim aquí”.

“És difícil per al Pau, després de dos sense jugar, rendir al màxim. Però no només és a la pista, també fora. És el que aporta als jugadors en cada entrenaments i ara està agafant el ritme, força, i cada dia pensa menys en el peu i ens ajudarà moltíssim”.

El dia a dia

“Són gairebé tres anys. Al principi em va costar el fet de deixar de jugar, per les rutines, i ara és l’hora d’estar aquí, després d’uns anys, més a pista, amb els companys, en contacte amb el primer equip, que feia temps que no ho feia”.

El Zenit

“No vam començar bé en els Playoffs a casa. Juguem contra un equip que està molt bé, molt ben entrenat. Crec que ens vam confiar en el primer partit. Aquí a Sant Petersburg l’equip ha donat un pas endavant i desitgem que aquest divendres es tanqui l’eliminatòria. I si no és possible tindrem la possibilitat a Barcelona”.

Els objectius

7 anys sense Final Four? És massa temps. Un Club com el barça sempre ha de guanyar coses. Portem diverses copes del Rei, però l’Eurolliga és un objectiu clau i això passa per ser a la Final Four. Un dels objectius per al Barça és guanyar un títol gran com és l’Eurolliga".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut