La Copa Asobal es jugarà el 5 i 6 de juny

La Copa Asobal es jugarà el 5 i 6 de juny

La competició, que al desembre va quedar ajornada, es disputarà a Santander amb el Liberbank Cantabria Sinfín, el Barça, el Bidasoa Irún i el Bada Huesca

Aquest dijous s’ha anunciat que la 31a edició de la Copa Sacyr ASOBAL es disputarà els propers dies 5 i 6 de juny. La competició, que s’hauria d’haver disputat el passat mes de desembre, va quedar ajornada per la situació sanitària, i finalment tindrà lloc a final de temporada, tal com estava previst, al Palacio de los Deportes de Santander.

Els equips que hi prendran part seran el Liberbank Cantabria Sinfín, com a equip organitzador, i el Barça, el Bidasoa Irún i el Bada Huesca, com a equips millor classificats al final de la primera volta de la Lliga Sacyr ASOBAL. El proper dia 12 de maig se celebrarà el sorteig, amb Sinfín i Barça com a caps de sèrie.

Cal recordar que, en cas de superar els quarts de final de l’EHF Champions League contra el Meshkov Brest, el Barça disputaria la Final4 de Colònia el 12 i 13 de juny, una setmana després de la Copa Sacyr ASOBAL de Santander.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut