Aicardo i l’espineta del Kairat

Aicardo i l’espineta del Kairat

El Barça vol guanyar per primera vegada en competició europea al campió del Kazakhstan (dissabte, 20h, Esport3 i Vamos)

Aicardo ha viscut en primera persona tots els precedents europeus amb el Kairat, que té l’etiqueta de ser la bèstia negra del Barça. Tres enfrontaments i tres derrotes. Dues en semifinals (Tblisi 2013 i Almati 2019), i una a la final (Lisboa 2015). Aquest proper dissabte els dos equips es veuran les cares per quarta vegada en una fase final. I Aicardo espera que tot sigui diferent aquesta vegada.

Un rival temut

“Serà un partidàs contra un equip top, nosaltres sabem millor que ningú de la dificultat que tindrà el partit perquè no els hem aconseguit guanyar mai encara i tenim una espineta clavada. Però arribem amb confiança perquè vam tenir una actuació molt sòlida en el debut contra el Dobovec, sense fer concessions defensives, i aquesta pot ser una de les claus per superar el Kairat”, diu Aicardo.

Molt més que Higuita

“Ells tenen una gran plantilla i un gran entrenador, només tindrem opcions si estem al 100%. Són un autèntic equipàs però nosaltres no tenim por de ningú, hem vingut a guanyar i ja hem demostrat que sabem competir en els moments clau”, explica Aicardo, que resta importància a la baixa del porter Higuita per sanció. Gadeia, Douglas Junior, Fernandinho i Humberto són els jugadors més mediàtics de Kairat. “Són molt més que Higuita, últimament ja no utilitzen tan el porter jugador i tenen una gran plantilla, ens equivocaríem si ens refiem per la baixa d’Higuita”, adverteix el gadità, que sempre apareix marcant gols decisius en els moments clau com en l’última final contra EPozo o en el debut d’aquesta Final 8 contra Dobovec.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut