Zenit-Barça: Capgiren l'eliminatòria (70-78)
Ofert per

Els de Saras s'imposen en un matx molt igualat i competit en tot moment i se situen 2-1 a l'eliminatòria

Victòria de pes del Barça davant el Zenit en el tercer partit de l’eliminatòria (70-78). D’aquesta manera els de Saras se situen per davant en l’eliminatòria i recuperen el factor pista. Un duel molt igualat en tot moment i que s’ha decidit per petits detalls. Brandon Davies, amb 22 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Primer quart intens

El matx ha començat amb un parcial de 0-6 favorable al Barça. I és que els de Saras Jasikevicius han dominat el marcador en els primers minuts del matx. Uns primers 10 minuts molt igualats, físics i amb avantatges alternes. Un triple de Kuric ha permès als culers igualar el marcador (16-16).

El Zenit ha aconseguit situar-se set punts per sobre en el marcador (30-23, min 17). Els blaugranes han sabut reaccionar i han aconseguit un parcial de 0-8 amb un triple de Davies (30-31). Els triples de Kuric i el domini en la zona de Davies han permès als culers capgirar el marcador i marxar al descans 33-34.

Avantatge blaugrana

El Barça ha vist com mica en mica anava agafant avantatge en el marcador en uns bons minuts, fins a situar-se 44-54 (min 28). El conjunt local, però, ha seguit lluitant i ha reduït la diferència. Fins que un triple de Baron sobre la botzina ha situat el 51-55 al final del tercer període.

Davies lidera l’atac culer

L’encert ofensiu de Brandon Davies ha estat clau en diversos moments del matx. En uns darrers minuts en què el Barça ha liderat el marcador, amb diferències mínimes, i amb diversos jugadors amb quatre faltes persones, els de Saras han sabut encarrilar el matx per tal d’afrontar els darrers segons del matx amb la victòria ja encarrilada (66-76). En els darrers compassos els locals han retallat el marcador amb el definitiu 70-78.