Barça - Dobovec: Amb pas ferm cap a semifinals (2-0)

Els gols de Ferrao i Aicardo, sumat a una bona defensa, donen l'accés a la següent ronda de la Champions al conjunt blaugrana

Victòria molt treballada del Barça davant el Dobovec (2-0). Els culers han guanyat al conjunt eslovè gràcies als gols de Ferrao i Aicardo i jugaran les semifinals de la Champions contra el Kairat Almaty el proper dissabte.

Ferrao obre la llauna

El duel ha iniciat amb intercanvi de cops, amb ocasions clares de Dyego pel Barça i Turk per part del Dobovec. A poc a poc, els blaugrana han començat a dominar més el matx i a monopolitzar les ocasions. Ferrao i Adolfo han avisat amb bones arribades, i ha estat el brasiler l'encarregat d'inaugurar el marcador: espectacular volea que entra per l'escaire i avançava al Barça (1-0, min. 9). Golàs.

Amb el gol, els barcelonistes han seguit dominant i el segon no ha trigat en arribar: passada en profunditat de Marcenio per Aicardo, que amb un xut ras anota el 2-0 (min. 12). Només un minut després, Marcenio a punt ha estat d'anotar el tercer, però la rematada s'ha estavellat al pal. Amb el Barça molt sòlid en defensa, el marcador ja no s'ha tornat a moure fins al descans.

Solidesa defensiva

Ja a la segona part, el Barça ha continuat arribant amb perill mitjançant ocasions clares de Dyego i Ximbinha, però sense encert en la definició. El Dobovec també ha intentat inquietar la porteria de Dídac, però s'ha trobat amb una gran solidesa defensiva blaugrana.

Ferrao, Adolfo i Coelho han disposat també de bones ocasions per als d'Andreu Plaza, però de nou sense fortuna de cara el gol. Als darrers tres minuts, els eslovens ho han intentat amb porter-jugador, però han topat una i altra vegada amb una magnífica defensa culer. Finalment, triomf molt treballat (2-0) que permet al Barça accedir a les semifinals de la Champions, que disputarà contra el Kairat el proper dissabte.