Primera prova de foc a Sant Petersburg

Primera prova de foc a Sant Petersburg

Els de Saras afronten el tercer partit amb el repte de sumar el segon triomf de l'eliminatòria (19h)

El Barça visita aquest dimecres, a les 19h i en directe per DAZN i Movistar+ (Dial 59), el Zenit de Sant Petersburg en el que serà el tercer partit del Playoff de l’Eurolliga. Els de Saras són conscients de la dificultat d’un partit que pot ser clau per a les aspiracions blaugranes de poder ser a la Final Four de Colònia. 

El rival

Ha demostrat el seu potencial en els dos primers partits a Barcelona. La direcció i anotació de Pangos (21 punts i 6 assistències en els dos primers partits), combinada amb la defensa coral de l’equip de Pascual, ha posat en moltes dificultats a un Barça que en el segon partit va patir de valent per sumar la victòria. També cal destacar l’efectivitat de tiradors com Hollins, Baron o Thomas en moments importants del partit.

El Barça

Ha viatjat a Sant Petersburg amb un total de 14 jugadors, tretze del primer equip i Sergi Martínez. Els blaugranes són conscients que han de guanyar al Sibur Arena i aquest dimecres tenen la primera ocasió. Per aconseguir-ho hauran d’estar concentrats els 40 minuts i estar encertats en atac.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut