Comença la defensa de la Champions!

Comença la defensa de la Champions!

El Barça s’enfronta en quarts de final al rocós Dobovec eslovè en el debut a la Final a 8 de Zadar (dimecres, 20h, Esport3 i Vamos)

“Venim a guanyar la Champions”, va dir Plaza amb cotundència a la roda de premsa oficial prèvia a l’inici de la Final a 8. Tot i això el tècnic avisa de dues coses: “només pensem en el Dobovec i sabem que ens esperen uns quarts de final molt complicats”; i “és una competició molt igualada, no hi ha favorits”, va remarcar l’entrenador blaugrana.

Sobre el Dobovec, Plaza adverteix que “són un equip molt físic, ple d’internacionals amb Eslovènia i Croàcia, i serà una eliminatòria molt complicada”. El tècnic adverteix de la dificultat del nou format de competició. “Només podem preparar un partit, i si guanyem ja pensarem en la resta”. I també recorda que “la baixa de Lozano és monstruosa per a nosaltres, és el capità i l’ànima de l’equip”. 

Lozano i Feixas, baixes

A part de Lozano, el Barça també té la baixa del porter Miquel Feixas. Plaza s’ha endut a Croàcia a Óscar de la Faya, Àlex Lluch i a l’argentí Santi Rufino del filial, i haurà de descartar dos jugadors de la convocatòria de 16 que s’han desplaçat a Zadar.

Dyego, ambiciós

Amb l’absència de Lozano, Dyego excercirà de capità. “Seria increíble guanyar dues Champions seguides en una mateixa temporada, però de moment només podem pensar en el Dobovec”, avisa Dyego. “És un equip físicament molt dur, i hem de tenir en compte que a Europa es practica un Futsal més de contacte, la clau serà competir i saber patir”, diu Dyego en una entrevista a BarçaTV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut