El Barça ja és a Zadar

El Barça ja és a Zadar

Els d’Andreu Plaza ja es troben a la seu on es disputarà la fase final de la Champions

El Barça ja es troba a Zadar per disputar la Final a Vuit de la Champions. A les 11 hores d’aquest dilluns al matí ha iniciat el rumb dels d’Andreu Plaza cap a la ciutat croata en el qual els blaugranes volen conquerir una nova Champions. Seria la segona en una mateixa temporada, un fet inèdit.

La convocatòria

El tècnic blaugrana ha citat a tots els jugadors disponibles, inclosos els porters del Barça B Óscar i Àlex Lluch, i també a l’argentí Rufino. Un total de 16 jugadors dels quals només 14 podran seure a la banqueta. Cal recordar que el Barça té les baixes de Lozano i Feixas, i recupera a Coelho, Adolfo i Ferrao, que van ser baixa per precaució en el partit contra O Parrulo.

El programa

Està previst que l’expedició blaugrana, amb el directiu responsable del futbol sala Aureli Mas, arribi aquest migdia a Zadar. Aquest dilluns a la tarda (18.30h) Andreu Plaza serà protagonista de la roda de prensa oficial UEFA de prèvia a la Final a Vuit. Posteriorment, l’equip s’entrenarà a l’escenari de l’Arena Kresimir Cosic.

Aquest dimarts els culers tindran doble sessió d’entrenament, previ al debut d’aquest dimecres.

El debut i on seguir la fase final

El Barça debutarà aquest dimecres a les 20.00 hores contra el Dobovec eslovè en un partit, com la resta de duels culers de la fase final, que es podrà seguir a Esport3 i Vamos. 

Andreu Plaza: “És una Final a Vuit molt oberta i sense favorits clars”

El tècnic blaugrana ja ha advertit de la dificultat d’aquesta Final a Vuit: “Hem treballat molt dur per arribar en les millors condicions possibles i estar en disposició de lluitar pel títol. És una Final a Vuit molt oberta i sense favorits clars”.

Ferrao també ha expressat la il·lusió de l’equip per conquerir la segona Champions en una temporada: “Ens fa molta il·lusió intentar guanyar dues Champions seguides la mateixa temporada. És el que més volem i tenim la plantilla per aconseguir-ho”.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut