Experiència i il·lusió per l’assalt a la Champions

Experiència i il·lusió per l’assalt a la Champions

El Barça viatja a Zadar aquest dilluns amb el repte il·lusionant de convertir-se en el primer Club campió d’Europa dues vegades en la mateixa temporada

Amb l’absència de Lozano per lesió, Aicardo és el jugador que ha vestit més anys la samarreta del Barça amb 9 temporades. Durant aquest temps ha aixecat dues Champions de blaugrana, les mateixes que Dyego. Només els supera Lozano, amb tres. I comptant les guanyades amb d’altres clubs, Daniel en té tres i Marcenio també en té dues. 

Ells representen l’experiència i la veterania. I Rufino, que viurà la seva primera experiència en una fase final de la Champions, representa la il·lusió i l’ambició. Igual que Óscar, Povill i Àlex Lluch, que ja han viscut finals però no han tingut minuts en pista. O André Coelho, que no ha guanyat encara la Champions tot i ser campió d’Europa a nivell de seleccions amb Portugal. 

El quadre de la Final a Vuit

El camí cap a la final no serà gens fàcil. Primer, el Dobovec d’Eslovènia (dimecres 28/4, 20h), i unes hipotètiques semifinals contra el vencedor del Kairat-Benfica (dissabte 1/5, hora per confirmar). El Barça nomes es podria creuar amb Inter, Sporting de Portugal, KPRF o Gazprom en una hipotètica final (dilluns 3/5, a les 20h).

Plaza i Ferrao, il·lusionats

Després del triomf a Ferrol de divendres (0-2), l’equip viatja aquest dilluns a les 11h  a Zadar, i a la tarda ja s’entrenarà a l’Arena Kresimir Cosic, l’escenari de la fase final. Abans de marxar, Plaza i Ferrao han atès als mitjans del Club. Aquest dilluns el tècnic també serà protagonista en la roda de premsa oficial UEFA de prèvia a la Final a Vuit que tindrà lloc a les 18:30h a Zadar.

“Només pensem en els quarts i en el Dobovec, un equip molt físic i del qual no tenim massa referències. La Champions és el principal objectiu del Club i és el títol que sempre tenim marcat en vermell tot i que sabem de la dificultat que comporta. Ens exigim ser a totes les finals i això ho estem aconseguint, un cop allà hi ha molts factors que influeixen. Però hem treballat molt dur per arribar en les millors condicions possibles i estar en disposició de lluitar pel títol contra els millors clubs del continent, és una final a Vuit molt oberta i sense favorits clars”, avisa Plaza.

“Ens fa molta il·lusió intentar guanyar dues Champions seguides la mateixa temporada. És el que més volem i tenim plantilla per aconseguir-ho”, diu Ferrao, a qui Plaza va donar descans abans de la final i no va jugar l’últim partit a Ferrol. 

Convocatòria i TV en directe

Plaza s’endú a Zadar a tots els disponibles, inclosos els porters del filial Óscar i Àlex Lluch, i també a l’argentí Rufino. En total, 16 jugadors dels quals només 14 podran seure a la banqueta. El tècnic té les úniques baixes segures de Lozano i Feixas, i recupera a Coelho, Adolfo i Ferrao, que van ser baixa per precaució en el partit contra O Parrulo.

El Barça debuta dimecres a les 20h  contra el Dobovec eslovè. Esport3 i Movistar+ tenen els drets de TV de la competició i els partits del Barça es podran veure per Vamos i Esport3.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut