Visiten Andorra abans d’anar a Rússia

Visiten Andorra abans d’anar a Rússia

Els de Saras aparquen l’Eurolliga per visitar el MoraBanc (12:30h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 12:30h i en directe per Movistar+, el MoraBanc Andorra en la que serà la 33a jornada de la Lliga Endesa. Els del Principat seran el rival d’un Barça que espera vèncer al Poliesportiu d’Andorra per encarar de la millor manera el 3r i el 4t partit del Playoff de l’Eurolliga.

El rival

Va disputar el seu últim partit el 4 d’abril, a la pista del Baskonia, a causa de diferents casos de Covid-19 que han tingut l’equip aïllat. El seu màxim anotador és el base Clevin Hannah, amb 13 punts per partit, seguit de ben a prop de Senglin (11) o Jelínek (9.1 punts). A més, compta amb homes de primer nivell com l’exblaugrana Paulí, Sy, Olumuyiwa, Parakhouski, Sergi Garcia, Kulvietis o el recent incorporat Fausto Rusega.

El Barça

Aparca per uns dies els Playoffs de l’Eurolliga contra el Zenit de Sant Petersburg, que està empatada a 1 i amb dos partits assegurats a Rússia, per disputar un nou partit de Lliga Endesa. Els de Saras són conscients de la dificultat del partit i hauran d’estar ben concentrats des de l’inici per superar un equip que sortirà a mossegar des de l’inici.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut