Ja són a Paris!

Ja són a Paris!

El Femení ha viatjat i ja s’ha entrenat a la capital francesa, on diumenge afrontarà l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions

El Barça Femení ha desembarcat aquest dissabte al matí a Paris, on diumenge a les 15.00h (Barça TV i Esport3 i en streaming per BarçaTV+) disputarà l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions davant del PSG. L’equip ha volat a les 9 del matí des de l’Aeroport del Prat i una hora i mitja més tard aterrava a la capital francesa. El directiu responsable de la secció, Xavier Puig, i Òscar Grau encapçalaven l’expedició blaugrana. 

Ja a la tarda el conjunt que dirigeix Lluís Cortés ha portat a terme l’entrenament oficial a l’Stade Georges Lefèvre. Situat als afores de la ciutat i d’una única petita graderia, disposa d’una gespa en perfectes condicions que la plantilla culer ha provat durant una hora. El cos tècnic ha desplaçat 23 futbolistes per a la gran cita, entre les quals la sancionada Patri Guijarro (que ha treballat al marge), la lesionada Andrea Falcón i Asisat Oshoala, sense l’alta.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut