Blasgón/Bodegas Ceres VA – Barça: Desplaçament per al campió

Blasgón/Bodegas Ceres VA – Barça: Desplaçament per al campió

(16:00 h, LaLigaSportsTV) Els blaugranes, amb el títol assegurat matemàticament, juguen a la pista del penúltim classificat amb la novetat de Mortensen

Uns dies després de guanyar la Lliga Sacyr ASOBAL de forma matemàtica, el Barça afronta el primer dels sis partits que li queden per acabar el campionat domèstic. Els de Xavi Pascual juguen aquest dissabte (16 hores, LaLigaSportsTV) a la pista del Blasgón/Bodegas Ceres Villa de Aranda amb la gran novetat de Casper Mortensen.

L’extrem danès ja té l’alta mèdica després de poc més de cinc mesos de lesió, i podria reaparèixer aquest dissabte, tal com va avançar Xavi Pascual en la prèvia. Al mateix temps, el tècnic va informar de l’absència d’Aron Pálmarsson, que es troba a Islàndia per motius familiars, i de Mamadou Diocou, que no s’ha pogut recuperar d’un cop que va rebre en l’últim partit.

El rival d’aquest dissabte és l’actual penúltim classificat de la Lliga. Suma 10 punts, amb quatre victòries i dos empats en els 28 partits que ha disputat fins al moment. En l’última jornada, però, va sumar un triomf importantíssim en les seves aspiracions de permanència a la pista del Quabit Guadalajara (25-30), i arribarà al partit amb confiança.

El partit a Villa de Aranda donarà pas a una nova aturada per partits internacionals, i en tornar a les competicions el Barça tornarà a jugar a domicili, en aquest cas a la pista de l’Incarlopsa Cuenca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut