Sense marge d’error en el segon partit

Sense marge d’error en el segon partit

Els de Saras busquen empatar l’eliminatòria de Playoffs contra el Zenit (21h)

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN i Movistar+, el Zenit de Sant Petersburg en el que serà el segon partit del Playoff de l’Eurolliga. Els blaugranes, després de caure en el primer partit per 74-76, no poden fallar més al Palau i buscaran marxar cap a Rússia amb l’eliminatòria empatada.

El rival

Va demostrar la seva gran qualitat en el primer partit de la mà de Kevin Pangos, autor de 19 punts i 9 assistències per a 33 de valoració. L’exblaugrana va dominar el partit i va fer molt de mal a la defensa catalana. A més del base canadenc, els també exteriors Rivers, Baron i Hollins van fer mal en molts moments amb tirs oberts, mentre que Will Thomas, Black i Poythress van fer una gran feina a la zona. 

El Barça

És conscient que no pot tornar a caure al Palau. “Estem contra les cordes i hem de demostrar caràcter”, va comentar l’entrenador Sarunas Jasikevicius a la roda de premsa posterior al partit. Per tant, caldrà sortir concentrat des del primer minut perquè en el Playoff el marge d’error és mínim.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut