Barça - Zenit: Inici advers als quarts (74-76)
Ofert per

Els culers han caigut per la mínima al Palau Blaugrana en el primer partit de la sèrie dels quarts de final de l'Eurolliga i tocarà remuntar

Derrota blaugrana en el primer partit dels quarts de final de l'Eurolliga. Els culers han caigut davant el Zenit (74-76) al Palau Blaugrana i tocarà remuntar la sèrie al millor de cinc partits. Els de Saras tindran opció d'empatar l'eliminatòria el proper divendres, de nou al Palau, a les 21.00 hores.

Igualtat inicial

Un bon inici visitant ha obligat el Barça a reaccionar, i a poc a poc, millorant en defensa, els culers han capgirat el marcador per tornar a situar-se per davant. Tot i així, el marcador ha arribat totalment igualat al final del primer quart amb un 21-21.

Ja al segon quart, els russos, amb l'exblaugrana Pangos molt endollat des de la línia de tres, han dominat clarament el període, arribant a guanyar de 17 punts (29-46). Un triple sobre la botzina de Higgins ha retallat distàncies, però el marcador ha marxat al descans amb 34-48.

Reacció sense premi

Un gran parcial de 13-3, amb bons minuts de Calathes i Davies en atac, ha situat al Barça a només dos punts (51-53), però dos bons triples de KC Rivers han tornat a donar ales als russos, que han arribat al darrer quart amb un +7 (54-61).

Set punts seguits d'un molt endollat Kuric tornaven a igualar el marcador (61-63), i de fet, amb sis punts consecutius d'un gran Davies (amb triple inclòs), han situat al Barça per davant al marcador per primer cop des del primer quart (72-71). Tot i així, un triple de Rivers i una cistella final de Pangos, els visitants han tornat a situar-se per davant per acabar enduent-se el partit per la mínima (74-76), amb Higgins fallant el triple al darrer sospir.

Finalment derrota blaugrana, que inicia de manera desfavorable la sèrie del millor de cinc partits als quarts de final de l'Eurolliga. Tocarà remuntar, i el segon duel serà aquest divendres de nou al Palau Blaugrana (21.00 hores).