Pau Gasol: “Les sensacions milloren dia a dia”

Pau Gasol: “Les sensacions milloren dia a dia”

El pivot blaugrana repassa amb Barça TV el seu moment de forma i el Playoff de l’Eurolliga contra el Zenit

Aquest dimarts, a les 21h, el Barça disputa el primer partit dels quarts de final de l’Eurolliga contra el Zenit de Sant Petersburg. Pau Gasol, que fa tres setmanes que ha tornat a les pistes, repassa amb Barça TV com ha viscut el seu retorn i les claus de l’eliminatòria contra el Zenit.

Sensacions

“Les sensacions van millorant dia a dia. Feia molt de temps que no competia i havia de tenir paciència. No puc estar més content de com estan anant les coses fins ara”.

“Cada dia per a mi és una prova, un dia més que he de superar i millorar. He d’anar amb compte i ser conscient del que faig, del que puc fer i del que no puc fer. Li he demanat molt al meu cos durant tots els anys. Tothom ha d’estar sensibilitzat amb la situació. És la clau de que pugui seguir o no en bona línia”.

L'Eurolliga

“Segueixo ben a prop l’Eurolliga, la sento propera. Té un alt nivell de competició i el Barça ha estat a un gran nivell. Ara és quan comencen els partits importants i determinants. Tant de bo l’equip es mereixi jugar la Final Four contra els quatre millors equips".

El moment de l'equip

“Estic molt content de formar part de l’equip i tant de bo pugui aportar i contribuir a l’equip un plus”.

“L’equip està en un bon nivell de forma i ara ho hem de demostrar. La concentració i la intensitat ha de ser més alta i esperem que l’equip respongui com ha de respondre”.

L'eliminatòria de quarts

“Hem de fer valer el factor pista, encara que sigui menys important per les condicions actuals, però això és casa nostra i l’equip ha lluitat per aconseguir aquest dret i l’hem d’aprofitar”.

“Públic a Sant Petersburg? No estem acostumats al públic aquesta temporada. T’has de mentalitzar. Però primer hem d’intentar guanyar els dos primers a casa i després ja ens prepararem”.

El Zenit

“El Zenit és un equip perillós, amb bons jugadors, que arriba en un bon moment de forma. Tenen un gran entrenador i sortiran a guanyar i és important que fem la nostra feina marcant ritme i intensitat. Els hem de fer sentir que no podran guanyar-nos i ens hem de preparar”.

Pangos està en un bon moment de forma i s’ha de fer un gran treball amb ell. Hem d’intentar treure’l del joc, que no agafi el ritme i no lideri l’equip. Hem d’intentar que altres jugadors generin. Ha fet una gran temporada i hem d’intentar que no sigui un factor determinant per a ells”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut