Dues sessions formatives sobre nutrició a tècnics i esportistes

Dues sessions formatives sobre nutrició a tècnics i esportistes

La doctora Maria Antonia Lizárraga i la nutricionista Mireia Porta van parlar dels hàbits i comportaments alimentaris

Emmarcades dins el calendari de formació que celebren els Esports Amateurs al llarg de la temporada, les darreres setmanes han tingut lloc dues sessions que han tractar el tema de la Nutrició, especialment en la pràctica esportiva, dirigides als tècnics i esportistes dels esports amateurs del FC Barcelona.

A la primera, celebrada el dijous 8 d’abril, més de 40 tècnics dels diferents esports van estar presents en aquesta sessió que va comptar amb la participació de la doctora Maria Antonia Lizárraga (a la foto) i Mireia Porta, responsables del departament de nutrició del FC Barcelona.

Una setmana després, el dijous 15 d’abril, es va fer una formació de educació nutricional per als esportistes dels equips de base, on van participar més de 120 esportistes menors de 16 anys dels diferents esports amateurs blaugranes. En aquesta ocasió, la sessió la va portar a terme la nutricionista Mireia Porta, membre del departament de nutrició del FC Barcelona.

En les dues sessions es va fer una mirada als millors hàbits alimentaris i altres comportaments relacionats amb l’activitat física.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut