Barça-Granadilla Tenerife: No afluixen (6-1)

Les culers se sobreposen al gol inicial de les visitants i acaben golejant i sumant tres punts més

Triomf treballat i merescut. El Barça Femení s’ha sobreposat al gol inicial del Granadilla Tenerife i amb el doblet de Jenni Hermoso i el d’Alexia Putellas el matx ha marxat 3-1 al descans. A la represa les de Lluís Cortés han ampliat el marcador amb les dianes de Martens i el doblet de Bruna fins al definitiu 6-1.

S’avança el Granadilla Tenerife

El matx ha començat amb una primera aproximació del Barça Femení. Caroline Graham Hansen ha posat a prova la portera Aline amb un xut que culminava una bona jugada culer. En la primera aproximació visitant Pisco ha situat el 0-1 (min 8). Un inici poc desitjat pel Barça Femení, però les culers s’han sobreposat.

El Barça ha tingut paciència i als 13 minuts de joc Jenni Hermoso ha situat novament la igualtat en el marcador i situar el gol 120 de les culers a la Lliga, un registre de rècord. Pisco ha pogut avançar novament el Granadilla Tenerife, però Paños ha estat molt encertada.

La Insistència del Barça Femení ha trobat la seva recompensa en el 2-1, després que el xut de Jenni Hermoso el refusés una defensa visitant (min 25). Les culers dominaven el marcador i el joc a plaer i ha arribat un penal a favor. Alexia Putellas no ha perdonat la pena màxima per situar el 3-1 (min 29).

Sentencien un nou triomf

A la represa Aitana ha tingut la ocasió més clara de perill a la sortida d’un córner. La seva rematada ha acabat sortint fora per ben poc. Granadilla Tenerife han buscat un gol que els tornés a situar dins el matx, però la defensa blaugrana s’ha mostrat molt atenta en tot moment.

Enmig dels minuts sense gols ha arribat el 4-0, obra de Martens al aprofitar el rebot d’un xut d’Alexia de volea que s’ha estavellat al pal. El Barça ha fet rotacions i el ritme de joc no ha decaigut. Bruna, que saltat al camp al minut 77, ha estat l’autora dels dos darrers gols del matx per situar el definitiu 6-1. Un triomf treballat abans d’afrontar les semifinals de la Champions femenina contra el PSG. Aquest diumenge a les 15 hores el partit d'anada.

Barça, 6
Granadilla Tenerife, 1

Barça: Paños, María León, J. Hermoso (Bruna, min 77), Mariona, Hamraoui (Vicky Losada, min 65), Alexia, Aitana, Leila, Graham (Martens, min 65), A. Pereira (Laia Codina, min 77) i Crnogorcevic (Marta Torrejón, min 65).

Granadilla Tenerife: Aline Reis, Clare Pleuler, Ana (Simpson, min 46), Ange Koko (María Estella, min 46), Pisco, Natalia Ramos, María José (Kayla, min 46), Silvia Doblado (Paola, min 72), Patri, Aleksandra i Sara López (Ainhoa, min 46).

Gols: 0-1, Pisco (min 8), 1-1, Jenni Hermoso (min 13); 2-1, Jenni Hermoso (min 25); 3-1, Alexia Putellas (3-1); 4-1, Martens (min 71); 5-1, Bruna (min 85); Bruna (min 91).

Àrbitra: María Dolores Martínez. Ha amonestat amb targeta groga la blaugrana Kheira Hamraoui i la jugadora visitant Ainhoa.