Griezmann, 15 gols en aquest curs

Griezmann, 15 gols en aquest curs

Amb la diana que va marcar a la final de la Copa del Rei davant l'Athletic, el davanter francès iguala els seus registres anotadors de la temporada passada

Al primer toc. Gol. I somriure i ball. Així va dibuixar Antoine Griezmann la seva 15a diana, en 43 partits, del curs 2020/21. Una xifra que li va permetre igualar els registres golejadors de la campanya anterior. 

Al minut 60 de la final de la Copa del Rei davant l'Athletic (0-4), el 7 barcelonista va adherir el seu nom al fons de la xarxa. Un gol més en el torneig coper que va situar el FC Barcelona per davant a l'electrònic. Un fet que no va ser nou per al davanter de Mâcon. Perquè gràcies al seu olfacte golejador, l'equip de Koeman s'ha avançat en nou ocasions en el marcador aquesta campanya. Només Messi pot atrapar i igualar aquesta estadística. 

mini_2021-04-18 OTRO ATHLETIC-BARCELONA 138
El passat 17 d'abril, Griezmann, després d'obrir l'electrònic davant l'Athletic, va aixecar el seu primer títol com a blaugrana

Destacar que aquestes 15 dianes es desglossen en 8 de Lliga, tres de Copa i dos de Champions i Supercopa. Si ens fixem en la part del cos que utilitza per marcar, l'atacant es val principalment de la seva cama bona. Perquè ha sumat 13 gols amb la bota esquerra, un amb la bota dreta i un de cap. A més a més, Jordi Alba és el futbolista que li ha brindat més assistències; un total de cinc. 

Segon màxim golejador francès del Barça

Des de la seva arribada al Barça, l'estiu del 2019, Griezmann ha firmat 30 gols. Els dos primers davant el Betis (5-2) i el darrer davant l'elenc bilbaí. Vila-real, Getafe, Granada, Reial Societat, Eibar, Atlètic de Madrid, Osasuna, Mallorca, Leganés, Alabès, Borussia Dortmund, Nàpols, Dinamo de Kíev, Eivissa, Ferencváros i Osca són els altres rivals que ha golejat el francès com a barcelonista. 

Números que el converteixen en el segon gal amb més gols marcats de la història del Barça. El primer de la llista és Thierry Henry, amb 49. 

Aquestes 30 dianes les ha assolit amb 91 partits defensant l'elàstica barcelonista. I una vegada igualats els registres del seu primer curs com a blaugrana, Griezmann encara té vuit matxs de Lliga per acréixer les seves estadístiques anotadores. De ben segur, que l'aportació i l'energia del francès esdevindran claus en el tram final del calendari culer. 

Les altres aportacions del francès

Ara bé, la contribució de Griezmann va més enllà dels gols. El culer, aquest curs 2020/21, també ha firmat 11 passades de gol -set més que la campanya passada; on en va repartir quatre-. Uns números que el situen en la segona posició, empatat amb Leo Messi, de màxim assistent culer. Per davant té les 13 de Jordi Alba. A més a més, és el davanter barcelonista que més pilotes ha recuperat aquesta temporada; un total de 135. 

Unes estadístiques que refermen el seu ímpetu d'aportar quirats i treball a l'elenc de Koeman. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut