Barça B – Albacete Basket (106-74): Imparables

Els blaugranes sumen un altre triomf important de cara a l’eliminatòria d’ascens

Els joves del Barça B ja eren primers del seu grup de la LEB Plata i ara cercaven triomfs i diferència anotadora per tenir la tornada de l’eliminatòria que dona accés a LEB Oro a casa. Els blaugranes completaven el llistat de jugadors amb 3 júniors, Caicedo, Nnaji i el debutant a LEB Plata Agustín Ubal.

Un molt bon inici ofensiu, en el primer quart, va fer agafar distància als locals. Els intents de reduir la distància per part de l’Albacete eren infructuosos i el Barça B dominava còmodament al descans. En els segons 20 minuts, poc a poc, els joves de Mateo Rubio va anar distanciant-se encara més per certificar un triomf que els ajudarà a poder tenir la tornada de l’eliminatòria d’ascens a la Ciutat Esportiva.

Distància des de l’inici

Els locals iniciaven el partit amb encert ofensiu. Un 13 a 4,  en tres minuts i 50 segons de joc, demostrava la facilitat en que el Barça B veia la cistella. Un temps mort de l’Albacete Basket mirava de corregir la seva defensa per evitar l’encert blaugrana però els de Mateo Rubio seguien entonats i tancaven el quart amb un 30 a 14 favorable i on debutava Agustín Ubal, amb el segon equip.

A l’inici del segon quart, el Barça B va mantenir la diferència en el marcador. Amb una defensa individual on els de Mateo Rubio buscaven tallar la circulació de pilota dels d’Albacete, contrarestaven els canvis defensius dels visitants i es mantenien còmodament per davant (39-23) en el minut 16 de partit. Amb diferencies vorejant els 16 punts discorria el quart, per finalitzar els vint primers minuts amb 43 a 27.

Anar sumant

En el tercer quart, els visitants pujaven el llistó en defensa, mirant de reduir la distància per tenir opcions de triomf. Tot i això els de Mateo Rubio seguien sense cedir terreny (57-39) en el minut 27 de partit. Els joves blaugranes anaven perfilant el triomf i en el minut 29 de joc ja superaven els 20 punts d’avantatge (66-45).

El darrer període s’iniciava amb un 76 a 54. Amb aquesta distància tot semblava decidit però els blaugranes no volien baixar la guàrdia ja que en cas d’empat a victòries amb el primer classificat de l’altre grup, l’ordre de partits es decidiria per la diferència de punts anotats i rebuts.

El ritme del partit no baixava i el Barça B dominava per 30 punts (93-63) a 4 minuts per acabar el partit i amb aquesta intensitat es va emportar el triomf per 106 a 74.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Albacete Basket (106-74)