Barça-Alba de Berlín: S’imposen en un duel exigent (80-67)
Ofert per

Els culers s’imposen en un partit igualat i decidit en els darrers minuts de joc

Victòria important i molt treballada del Barça a l'Eurolliga davant l’Alba de Berlín (80-67). Un partit en el qual els dos conjunts han mantingut un marcador molt igualat, si bé el Barça s’ha mantingut per davant però no ha pogut tancar el triomf fins als darrers minuts. Mirotic, amb 26 punts, ha estat el màxim anotador. Amb aquest triomf el Barça assegura el factor pista a favor en la següent fase.

Igualtat en els primers compassos

El matx ha començat ajustat i amb intercanvi de cistelles constant entre els dos equips. Mirotic ha agafat el lideratge ofensiu dels de Saras Jasikevicius en aquests primers compassos del matx que ha marxat amb el Barça un punt per sota en el marcador (22-23).

En el segon quart el Barça ha aprofitat l’efectivitat des de la línia de triple per agafar una diferència de set punts (38-30, min 16). L’Alba de Berlín ha intentat retallar diferències en el marcador, però tot i així els blaugranes han pogut marxar al descans amb una diferència a favor de cinc punts (45-40).

Triomf decidit en els darrers minuts

A la represa els culers no han pogut trencar el matx en cap moment tot i tenir el control del marcador. I és que l’Alba de Berlín no ha posat les coses gens fàcils. No ha estat fins al darrer període en què els de Saras i amb un parcial de 9-0 al minut 35 ha deixat el matx bastant encarril. Els bons darrers minuts dels culers han permès obtenir el triomf per 80-67 que assegura un lloc entre els quatre primers de la fase regular de l’Eurolliga.