A un partit d'una Lliga regular perfecta

Nova victòria del Barça CBS a 'Andratx (44-71) i davant l'Advisoria Maresme pot completar una primera fase de la LF2 amb tots els partits guanyats

El Barça CBS es va imposar amb claredat a l’Andratx per 44-71 i manté totes les opcions de tancar una fase regular de la Llliga Femenina 2 perfecta, sense conèixer la derrota en cap dels seus enfrontaments.

Davant el cuer de la classificació, les jugadores d’Isaac Fernández van tornar a mostrar la sòlida defensa que ha caracteritzat el joc de l’equip al llarg de la temporada, i si guanyen el darrer compromís contra l’Advisoria Maresme el proper dissabte, acabaran la lliga regular amb tots els partits guanyats.

Bon inici blaugrana

Un bon parcial inicial de 0-8 per les blaugrana van situar al Barça CBS per davant al marcador, un avantatge que augmentaria fins els 9 punts al final del primer quart (6-15).

Ja al segon quart, el Barça CBS també es va mostrar efectiu en la faceta anotadora i estiraria el marcador amb triples de Regina Aguilar i Ainhoa López, a més de les aportacions de Rakovic -a la foto- i Marta Canella per fer un parcial d’escàndol i arribar al descans amb un 15-45 que sentenciava el partit a favor de les blaugranes.

A la segona meitat, l’equip balear va fer un pas endavant i va recuperar sensacions, mostrant la seva millor cara per acomiadar-se del seu públic aquesta temporada, i inclús va poder tancar el darrer quart amb un parcial favorable de 17-12, que va deixar el marcador final amb el 44-71 per al Barça CBS, i amb Jessica Fequiere i Ainhoa López de màximes anotadores.