Barça - Movistar Estudiantes: Vendaval blaugrana (98-68)
Ofert per

Els culers guanyen amb molta solvència després d'una primera part espectacular en atac

Gran victòria culer al Palau Blaugrana. Els barcelonistes han guanyat amb autoritat al Movistar Estudiantes amb un espectacular 98-68, amb 30 punts de diferència al marcador. El gran encert anotador sobretot a la primera part del partit, ha estat clau per deixar el duel pràcticament sentenciat al descans. A més, amb aquest triomf el Barça es classifica matemàticament pel play-off de la Lliga Endesa.

Piconadora inicial

El matx ha iniciat amb un gran encert ofensiu a ritme de triples: Barea ha estat molt endollat per part visitant però Mirotic, amb tres triples gairebé consecutius, ha catapultat els culers, que han anotat fins a cinc vegades des de la línia de tres al primer quart per marxar amb un contundent 33-15.

Els triples han continuat caient per part local, aquest cop amb un grandíssim Kuric i també Bolmaro i Westermann. El ritme anotador blaugrana no ha afluixat i ha seguit igual que al primer període, per marxar al descans amb un brutal +25 al marcador (64-39) i el partit pràcticament sentenciat. De fet, 64 punts de la primera part suposen la màxima anotació des de la temporada 95/96.

No donen opció

Tot i que els culers han baixat considerablement el ritme anotador al tercer quart, no han donat cap tipus d'opció de remuntada a l'Estudiantes. Un quart amb poca anotació per part dels dos conjunts (13-8), però amb una grandíssima defensa blaugrana per acabar marxant al darrer quart amb un insalvable +30 (77-47).

En els darrers compassos, ja amb el partit totalment decidit, han destacat els bons minuts d'Abrines, Pustovyi i Smits en l'atac barcelonista. Finalment, victòria contundent (98-68) per iniciar una setmana de tres partits al Palau Blaugrana. Els dos propers partits seran divendres 26 contra l’Alba de Berlín (21h) i diumenge 28 contra l’Urbas Fuenlabrada (12:30h).