Rayo Vallecano - Barça: Inexpugnables (0-4)

Rayo Vallecano - Barça: Inexpugnables (0-4)

Les de Lluís Cortés sumen el 20è triomf consecutiu en Lliga Iberdrola gràcies als gols de Crnogorčević, Oshoala, Hamraoui i Martens

De triomf en triomf. El Barça ha derrotat a domicili el Rayo Vallecano (0-4) en la jornada 27 de la Lliga Iberdrola. Així doncs, les culers, sense abaixar el ritme en cap moment, mantenen intacta la imbatibilitat lliguera: 20 partits i 20 victòries. Inexpugnables. Crnogorčević, titular en el lateral dret, Oshoala, Hamraoui i Martens han estat les autores de les dianes culers, que en sumen un total de 99 en el torneig regular. Espectacular.

Abans de construir i forjar el triomf, el Barça ha saltat a la gespa de Vallecas amb una samarreta de suport a Andrea Falcón, que va ser intervinguda del genoll dret

Ew7VfOfWUAElfBF
Foto: Rayo Vallecano

Paciència i qualitat per obrir el marcador

Dues passades a l'espai han trobat les escletxes en el mur blanc-i-vermell. Primer, una magistral Alexia ha connectat amb la carrera d'Oshoala i, després, l'organitzadora Vicky Losada, amb la velocitat de la mateixa davantera nigeriana. Si en el 0-1, la 20 culer ha participat en el gol amb una centrada que ha generat el gol de Crnogorčević, en el 0-2 s'ha apuntat l'autoria. Una firma que havia buscat amb insistència. 

Un electrònic que ha refermat la condició ofensiva del Barça i la defensiva del Rayo en aquest partit. Perquè les rayistas han posat tot el seu esforç en reduir els constants atacs culers. En conseqüència, han aparegut poc en atac. Solament un xut llunyà de Fernández, a la primera meitat, i un cop de cap i un u contra u d'Iris, a la segona, han inquietat la tranquil·litat de la porteria barcelonista -amb les novetats de Jana i Crnogorčević a la rereguarda-. Altre cop sense sobresalts; les de Lluís Cortés ja sumen 17 partits de Lliga deixant a zero el rival

Més quirats per acréixer la diferència 

Una triangulació sensacional ha precedit el 0-3. Hamraoui, des de la frontal de l'àrea i amb un xut potent i col·locat, ha dinamitat el joc coral, el ritme alt i la superioritat de les barcelonistes. Interrompuda momentàniament per un contracop visitant. Però res ha fet perillar la victòria barcelonista contra el Rayo. Aturada en el 0-4 final de Martens. Un resultat que bé podria haver estat més de no ser per les intervencions de Larqué. 

Ara, després d'aquest nou triomf en Lliga Iberdroala, espera el Manchester City. Aquest dimecres 24 de març (12.30 hores), el Barça, a Monza, afronta l'anada dels quarts de final de la Champions. Un torneig europeu que testarà la imbatibilitat de les de Lluís Cortés que lideren sense fissures el torneig domèstic. 20 partits i 20 victòries. Que segueixi el pas gloriós a Europa! 

FITXA DEL PARTIT

Rayo Vallecano, 0
Barça, 4

Rayo Vallecano: Larqué, Pilar García, Paula Andújar, Paula Fernández, Iris (Isadora, min. 70), Sheila (Aedo, min. 79), Tere Morató, Bulatovic (Elena, min. 70), Yasmin (Zaira, min. 70), Struck i Hidalgo
Barça: Sandra Paños, Crnogorčević, Mapi León (Pereira, min. 46), Jana, Melanie (Leila, min. 79), Hamraoui, Vicky Losada (Patri Guijarro, min. 67), Alexia (Aitana, min. 67), Martens, Mariona i Oshoala (Graham Hansen, min. 67)

Gols: 0-1, Crnogorčević (min. 14); 0-2, Oshoala (min. 31): 0-3, Hamraoui (min. 55); 0-4, Martens (min. 88)

Àrbitre: Cebollada López. Ha amonestat amb targeta groga la local Paula Andújar (min. 66) i les visitants Hamraoui (min. 45) i Jana (min. 50)

 

Foto: Rayo Vallecano

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut