AX Armani Exchange Milà-Barça: S'imposen des de la defensa (56-72)
Ofert per

Els de Saras s’imposen a un rival directe amb una gran defensa i reforcen el liderat de l'Eurolliga

Victòria important del Barça a Milà (56-72). Partit molt seriós dels de Saras Jasikevicius en tot moment i en un tercer quart decisiu s’ha trencat el matx amb una gran defensa blaugrana. Calathes ha repartit 11 assistències en una nova exhibició de Mirotic, màxim anotador amb 15 punts.

Poca anotació

El matx ha començat amb pocs punts entre els dos conjunts, en un partit en què els locals han reaccionat ofensivament amb la sortida a pista de Sergio Rodríguez. Un primer període que s’ha tancat amb pocs punts (12-15) i que s’ha mantingut així fins al descans. El Barça ha sabut completar uns grans darrers minuts del segon període per obtenir un avantatge de nou punts a la mitja part (29-38).

Exhibició defensiva

En el tercer període els de Saras Jasikevicius han exhibit una gran defensa que ha trencat el matx. Les recuperacions de pilota blaugrana han permès augmentar l’avantatge del Barça en el partit (44-55, min 24).

Certifiquen un triomf de pes

A més, l’efectivitat culer ha estat alta i amb dobles opcions controlant el rebot ofensiu. D’aquesta manera, el Barça ha seguit ampliant els registres i forçant errors al conjunt local. Calathes repartint assistències i els culers sense abaixar el ritme. Finalment, triomf dels culers per reafirmar el liderat (56-72).