Formalització dels càrrecs de la Junta Directiva

Formalització dels càrrecs de la Junta Directiva

En la sessió ordinària d'aquest divendres, la nova Junta ha formalitzat els càrrecs dels seus membres i la incorporació de nous integrants

La nova Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest divendres en sessió ordinària, ha formalitzat els càrrecs dels seus membres i la incorporació de nous integrants.

A continuació, us adjuntem la composició de la Junta Directiva i els càrrecs:

JOAN LAPORTA I ESTRUCH
President

RAFAEL YUSTE I ABEL
Vicepresident primer. Àrea esportiva

ELENA FORT I CISNEROS
Vicepresidenta. Àrea institucional

EDUARD ROMEU I BARCELÓ *
Vicepresident. Àrea econòmica

FERRAN OLIVÉ I CÀNOVAS *
Tresorer

JOSEP CUBELLS I RIBÉ
Secretari

JOSEP MARIA ALBERT I TURCÓ
Vocal

XAVIER BARBANY I CANALETA
Vocal

MIQUEL CAMPS I FONT
Vocal

ALFONS CASTRO I SOUSA
Vocal

ANTONIO ESCUDERO I MARTÍNEZ
Vocal

JULI GUIU I MARQUINA
Vocal

JORDI LLAURADÓ I CONEJERO
Vocal

JOSEP IGNASI MACIÀ I GOU
Vocal

AURELI MAS I RALDIRIS
Vocal

XAVIER PUIG I HERNÁNDEZ
Vocal

ÀNGEL RIUDALBAS I CODINA *
Vocal

JOAN SOLÉ I SUST
Vocal

JOAN SOLER I FERRÉ *
Vocal

*Nous membres incorporats a la Junta Directiva, que hauran de ser ratificats per l’Assemblea General de Socis Compromissaris

D’altra banda, la Junta Directiva ha acordat el nomenament de Jordi Casals i Vilalta com a president del Barça B. Va ser president del Santboià (2001-2009) i de la Federació Catalana de Futbol (2009-2010).

A continuació, us adjuntem un petit perfil biogràfic dels integrants de la Junta Directiva del FC Barcelona:

JOAN LAPORTA I ESTRUCH

President

Soci 13.352

Barcelona, 1962. Laporta és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster en Dret de Societats i Experts en Tributari a l'Institut d'Estudis Superiors Abat Oliba de Barcelona. És soci fundador i titular del bufet Laporta & Arbós Advocats Associats; membre de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona i entre altres càrrecs és membre del Patronat i de la Comissió Executiva de la Fundació Lluch i patró de la Johan Cruyff Welfare  Foundation. 

Va ser president del FC Barcelona entre el 2003 i el 2010.

La nova Junta Directiva del FC Barcelona ha formalitzat els càrrecs dels seus membres i la incorporació de nous integrants.
La nova Junta Directiva del FC Barcelona ha formalitzat els càrrecs dels seus membres i la incorporació de nous integrants.

RAFAEL YUSTE I ABEL

Vicepresident primer. Àrea esportiva

Soci 9.977

Barcelona, 1962. Yuste és soci fundador d’AQIPA Iberia, empresa filial d’AQIPA GMBH Àustria, amb filials a 13 països. També és consultor especialitzat en comerç internacional. Des de l’any 1983, desenvolupa la seva activitat en comerç a Europa, Estats Units, Àfrica, Canadà, Àsia i Sud-amèrica.

Va ser directiu del FC Barcelona entre el 2005 i el 2008 i vicepresident esportiu entre el 2008 i el 2010.

ELENA FORT I CISNEROS

Vicepresidenta. Àrea Institucional

Sòcia 8.297

Barcelona, 1970. Fort és llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Advocada especialitzada en dret públic i urbanisme, és sòcia i fundadora de BRF Advocats SLP. Va ser diputada al Parlament de Catalunya (maig 2019 – desembre 2020). Membre de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Va ser directiva del FC Barcelona entre el 2008 i el 2010.

EDUARD ROMEU I BARCELÓ

Vicepresident. Àrea econòmica

Soci 28.514

Barcelona, 1968. Romeu és llicenciat en Ciències Econòmiques i va treballar al Banco de Santander i a Bankia. L’any 2015 es va incorporar al grup Audax Energia com a director corporatiu i en l’actualitat és vicepresident del consell d’administració d’Audax Renovables, grup energètic independent l’activitat del qual se centra en la producció d’energia 100% renovable, així com en el subministrament d’electricitat 100% renovable i gas.

FERRAN OLIVÉ I CÀNOVAS

Tresorer

Soci 70.169

Barcelona, 1958. Olivé és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. President d’Hestia Alliance SL., grup de gestió líder en assistència sociosanitària i referent en salut mental.

JOSEP CUBELLS I RIBÉ

Secretari

Soci 37.182

Barcelona, 1964. Cubells és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Advocat amb més de 25 anys d’experiència professional, és soci fundador del despatx Iuris Grup Advocats, expresident del club de finances de la Universitat de Barcelona, membre de la secció processal de l’Icab, membre del Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya i Màster en comerç internacional.

Va ser directiu del FC Barcelona entre el 2003 i el 2010 i secretari de la Junta entre el 2008 i 2010.

JOSEP MARIA ALBERT I TURCÓ

Vocal

Soci 92.435

Sant Boi de Llobregat, 1969. Albert va ser director general i comercial de JVC Espanya i director general de compres de MediaMarkt Iberia. Actualment és el CEO d’Ersax Trade, distribuïdora d’electrònica de consum. Cofundador de la marca Youin, especialitzada en mobilitat urbana.

XAVIER BARBANY I CANALETA

Vocal

Soci 98.973

Riells i Viabrea (Girona), 1967. Barbany és llicenciat en Arquitectura Tècnica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Va treballar a Entrecanales y Tavora SA. en la gestió i execució de les obres de l’Anella Olímpica i la Vila Olímpica a Barcelona 92; director executiu de Construcciones Barbany, empresa de la qual és conseller-delegat; cofundador d’IER-1, societat mercantil dedicada a les energies renovables i fundador de Virene, societat patrimonial d’immobles. Actualment és president d’Infinita Holding.

MIQUEL CAMPS I FONT

Vocal

Soci 33.976

Sant Vicenç dels Horts (Barcelona), 1975. Camps és gerent de l’empresa familiar Miquel Camps SA, gerent i administrador únic a Miquel Camps Instal·lacions SL. Va ser fundador i administrador a Tadexa SL, president de PIMEC joves empresaris, president de PIMEC metall i actualment és membre del Comitè Executiu de PIMEC i adjunt a presidència a PIMEC.

ALFONS CASTRO I SOUSA

Vocal

Soci 44.477

Barcelona, 1963. Castro és llicenciat en Dret i empresari promotor immobiliari i financer. 

Va ser directiu del FC Barcelona entre el 2003 i el 2010.

ANTONIO ESCUDERO I MARTÍNEZ

Vocal

Soci 65.203

Salobre (Albacete), 1957. Escudero és directiu i un dels administradors del Grup Escudero, propietari del setmanari Hora Nova de Figueres, president de la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona, vicepresident de la Confederació Espanyola d’Hotels i Allotjaments Turístics, vicepresident de la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya, membre del Ple de la Cambra de Comerç de Girona, membre de la Comissió Executiva de PIMEC Girona, membre de PIMEC Turisme, conseller del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona. També va ser president del Girona FC entre els anys 1998 i 2001 i fundador del primer outlet de la província de Girona.

JULI GUIU I MARQUINA

Vocal

Soci 97.409

Barcelona, 1975. Llicenciat en Dret a la Universitat de Columbia (EUA). President i administrador del Grup Clipper’s (Edicions Musicals Clipper’s, Clipper’s Live Promotora i Clipper’s Management, representant d’artistes). També és administrador de Clipper’s Projectes Immobiliaris, director del Festival de Cap Roig, Suite Festival i Room Festival.

JORDI LLAURADÓ I CONEJERO

Vocal

Soci 19.501

Barcelona, 1972. Llauradó és soci i senior partner d’ACI Capital Partners, fundador i soci de MET Constructora, soci i CEO de Civitas Pacensis i soci i membre del Consell d’Administració de PHI 4 Technology. Fill de l’exvicepresident Jaume Llauradó, Jordi Llauradó va ser vocal del Fòrum Samitier i secretari del Consell Assessor del Fòrum Fundació FC Barcelona.

JOSEP IGNASI MACIÀ I GOU

Vocal

Soci 12.758

Vilanova de Bellpuig (Lleida), 1961. Macià ha desenvolupat la seva trajectòria professional, durant més de 32 anys, al sector bancari ocupant càrrecs de responsabilitat dins la xarxa comercial com a director d’oficina a Caixa d’Estalvis de Sabadell, Unnim i BBVA.

Va ser directiu del FC Barcelona entre el 2009 i el 2010.

AURELI MAS I RALDIRIS

Vocal

Soci 47.928

Barcelona, 1965. Mas és director general i propietari de MASIFILL, empresa de serveis immobiliaris, i conseller d’Advero Properties Socimi SA. Va ser administrador d’ICAE SL, empresa informàtica. Administrador de finques i agent de la propietat immobiliària i mediador d’assegurances. 

XAVIER PUIG I HERNÁNDEZ

Vocal

Soci 65.823

Barcelona, 1962. Advocat associat al bufet Laporta & Arbós en el departament Jurídic i Financer i va ser advocat al departament Jurídic Iberinform, advocat i director de la sucursal de Crédito y Caución i cap del departament Jurídic i director de recobraments de Crédito y Caución (territori Nord-est). Cofundador d’ASEGUBARNA, corredoria d’assegurances i CEO de Credicaución, marca líder d’assegurances de crèdit interior.

ÀNGEL RIUDALBAS I CODINA

Vocal

Soci 97.495

Lleida, 1972. Riudalbas és llicenciat en Administració d’Empresa per la Universitat de Barcelona, diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida, Master of Business Administration (MBA) EADA, PADE (IESE Business School) i Màster en Direcció Financera per la Universitat Pompeu Fabra. És copropietari i CEO de B&B Trends SL (Ufesa, Zelmer, Di4), empresa líder en la fabricació i comercialització de petits aparells electrodomèstics, copropietari i CEO d’Indox Energy Systems SL, fabricant de cisternes i dipòsits criogènics i cisternes de carburants, propietari de Lifevit SL, empresa de dispositius mèdics, i Precintia Seguridad SL, empresa líder en la fabricació i comercialització de precintes de seguretat. Va ser CEO accionista de Taurus Group i president de Mallory, LTDA.

JOAN SOLÉ I SUST

Vocal

Soci 17.065

Badalona, 1958. Solé és llicenciat i doctorat en Odontologia. Empresari del sector sanitari de l’hostaleria. Soci fundador del Centre Mèdic Quirón Salud Digest de Badalona i de Radigest Centre de Radiologia. També és fundador del Centre Odontològic Digest, on desenvolupa en l’actualitat la seva activitat professional. Assessor de Centres Mèdics Gestió de Salut Ponent SL i assessor col·laborador del Grup Quirón Salud a Badalona.

JOAN SOLER I FERRÉ

Vocal

Soci 83.703

Vilafranca del Penedès, 1974. Soler té un Màster en Direcció Empresarial i un Màster de Gestió Financera i és gerent de les empreses Grup Giró Soler, Logística Girand i Ecomerç la Pescaderia de Maria SI i Advice Soan SL. També és president del FC Vilafranca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut