Els socis esgoten en menys de cinc hores les 1.000 entrades per al Johan Cruyff

Els socis esgoten en menys de cinc hores les 1.000 entrades per al Johan Cruyff

El retorn del públic a les graderies ha generat un gran interès entre la massa social i coincideix amb l’excel·lent evolució dels de Garcia Pimienta a Segona B

Després d’un any sense públic als estadis de futbol, el proper diumenge tornarà a haver-hi culers a les graderies de l’Estadi Johan Cruyff. La crida del Club per tornar a tenir aficionats, després del vistiplau del Procicat, ha estat un èxit rotund. Els socis han esgotat en menys de cinc hores les 1.000 entrades disponibles per al partit Barça B-Cornellà que es disputarà aquest diumenge (18.00 h), la xifra màxima permesa que marca el pla de la Generalitat per a instal·lacions esportives a l’aire lliure.

Les localitats s’han pogut aconseguir a través del web del Club de manera gratuïta (només pagant 1,75 euros en concepte de despeses de gestió) i estaven disponibles exclusivament per a socis per un període de 24 hores, des d’aquest dijous a les 11.00 h fins divendres a la mateixa hora, però la quota s’ha esgotat molt abans del termini previst. Cada soci sol·licitant ha pogut adjudicar-se un màxim de dues entrades, per a ell i un acompanyant.

La ràpida adjudicació dels tiquets és un clar símptoma que la massa social de l’Entitat té moltes ganes de tornar a gaudir del futbol en directe en un estadi i viure l’ambient únic que es crea durant un esdeveniment d’aquestes característiques. Ha ajudat també la bona ratxa de l’equip de Garcia Pimienta, que suma 8 victòries en els últims 11 partits i que després de guanyar el derbi contra l'Espanyol B de diumenge passat (0-1) s’ha situat segon empatats amb el líder, el Nàstic, amb 32 punts. 

El filial, en un moment clau

El filial blaugrana es troba a només un punt d'assegurar-se l'ascens matemàtic a la Primera RFEF. Si es confirma la classificació per a aquesta categoria, l’equip disputarà la segona fase d’ascens a la Segona A i s’enfrontaria amb els tres rivals del subgrup B del Grup III de la Segona B, que són l’Eivissa, l’Alcoià i el Vila-real B, entre el 3 i 4 d’abril i el 8/9 de maig, en partits d’anada i tornada.

Així, l’escalf de l’afició serà importantíssim aquest cap de setmana a Sant Joan Despí i pot ajudar a aconseguir la cinquena victòria consecutiva de l’equip, i aconseguir una classificació que li permetria seguir somiant amb l’ascens a Segona A.

La presència de públic al partit entre el Barça B i el Cornellà, es regirà segons la normativa que marca l’excepcionalitat de la pandèmia, i serà necessari complir en tot moment les normes de seguretat, comportament i distanciament necessàries per fer del Johan Cruyff un estadi net i segur.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut