Torna el públic al Johan Cruyff, amb entrades gratuïtes per als socis

Torna el públic al Johan Cruyff, amb entrades gratuïtes per als socis

Aquest dijous a les 11.00 h s'obre per als socis un període exclusiu de 24 hores, per a l'adquisició de localitats per al Barça B-Cornellà de diumenge

Un any després de tancar-se els estadis als aficionats, aquest proper diumenge s’obrirà novament al públic l’Estadi Johan Cruyff per poder assistir al partit que jugaran a partir de les 18 h el Barça B i el Cornellà, corresponent a la Segona Divisió B.

Les entrades per als socis del FC Barcelona són gratuïtes, i aquests disposaran d’un període de 24 hores d’exclusivitat per poder adquirir-les. Aquest termini s’inicia a les 11 hores d’aquest dijous 18 de març i s’acabarà a la mateixa hora de divendres, moment que s’obrirà la venda per a tot el públic.

Dues entrades per carnet en el període d'exclusivitat

Durant aquest període d’exclusivitat, cada soci podrà obtenir un màxim de dues entrades gratuïtes per carnet i caldrà abonar només 1,75 € per despesa de gestió. Un cop acabat aquest període, els socis podran disposar únicament d'una entrada gratuïta per carnet.

Les entrades per assistir al partit es poden adquirir en aquest mateix web (entrades-Barça B), a través de l'enllaç següent.

Les entrades destinades als socis són limitades i l'aforament de l'Estadi Johan Cruyff quedarà reduït a 1.000 localitats, que és la xifra màxima permesa que marca el pla de la Generalitat per a instal·lacions esportives a l’aire lliure.

En el moment d'adquirir les seves entrades els socis s’hauran d’identificar amb la seva clau i codi personal de soci. Cal tenir en compte que les entrades seran nominals i no transferibles, ja que a l’entrada de l’estadi s’efectuarà un control d’identificació per facilitar la traçabilitat de tots els assistents.

La presència de públic al partit entre el Barça B i el Cornellà, es regirà segons la normativa que marca l’excepcionalitat de la pandèmia, i serà necessari complir en tot moment les normes de seguretat, comportament i distanciament necessàries per fer del Johan Cruyff un estadi net i segur.

WhatsApp Image 2021-03-18 at 12.34.35

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut