Nova exhibició del Barça CBS

El conjunt blaugrana no dona cap opció a un Snatt’s Sant Adrià que cau per 90-52

El Barça CBS ha efectuat una nova exhibició davant un Snatt’s Femení Sant Adrià, que ha sortit derrotat clarament del pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu per 90-52.

Tot i un primer quart molt igualat, marcat per les imprecisions dels dos conjunts, que ha acabat amb un punt d’avantatja per al Barça (15-14), al segon quart, les noies d’Isaac Fernández han pujat el nivell defensiu i s’han mostrat més encertades en atac, dos factors que els ha permès dominar clarament el partit i arribar al descans amb un marcador favorable de 41-25.

Després del descans el càstig ha continuat i el Barça CBS ha seguit ampliant distàncies. Amb un efectiu atac i amb una pressió impossible per les del Femení Sant Adrià, les blaugranes han tancat el tercer període amb un 64-41.

Però tot i tenir el partit resolt, la millor versió de les jugadores blaugrana ha arribat al darrer quart, amb un gran joc col·lectiu i brillants assistències, davant un Sant Adrià que res a pogut fer davant l’actuació de les locals, entre les que han destacat de manera especial Jessica Fequiere i Ainhoa López -a la foto-.