Barça - València: El líder continua imparable (5-0)

Les culers, amb una gran primera meitat, no donen opció i s'imposen per seguir liderant amb autoritat la Lliga Iberdrola

Nova victòria del Barça. El conjunt blaugrana ha golejat al València (5-0) a l'Estadi Johan Cruyff en el que ha estat el cinquè partit en només 15 dies, tots ells saldats amb victòria. Les culers no han donat opció i han sentenciat el matx a la primera part per seguir liderant amb autoritat la classificació de la Lliga Iberdrola.

Piconadora inicial

Les de Lluís Cortés han sortit a per totes des del xiulet inicial i el matx ha quedat sentenciat a la primera meitat. Fins a quatre gols han anotat les blaugrana al primer temps, que podrien haver estat diversos més tenint en compte les grans ocasions locals. Alexia, des del punt de penal, ha iniciat la golejada ben aviat (1-0, minut 7) després d'unes mans dins l'àrea de Kerlly, i tot seguit, arribaria el gol de Graham per sota les cames de la portera per anotar el segon (2-0, minut 25).

Només quatre minuts després, Oshoala, després d'un bon detall dins l'àrea, ha marcat el 3-0 (minut 29) per deixar el duel encarrilat abans de la mitja hora de partit. Just abans del descans, gran acció de Graham des de la dreta que assisteix a Patri Guijarro per anotar el 4-0 (min. 44).

Plàcida segona part

Ja a la segona part, el partit ha baixat el ritme, i tot i que el Barça ha tingut algunes ocasions més per augmentar la diferència al marcador, aquest ja no s'ha tornat a moure fins a l'últim minut: centrada des de l'esquerra de Melanie que Graham ha rematat dins l'àrea per certificar el seu doblet (5-0, min. 90).

Finalment, victòria incontestable del Barça (5-0) que lidera amb claredat la classificació de la Lliga Iberdrola amb nou punts respecte al segon, el Llevant, que ara mateix té tres partits disputats més.

Barça, 5
València, 0

Barça: Paños; Marta Torrejón (Cronogorcevic, min. 76), Pereira, Mapi León, Leila (Melanie, min. 68), Patri (Hamraoui, min. 76), Alexia, Aitana (Vicky Losada, min. 68), Graham, Oshoala, Martens (Mariona, min. 68).
València: Enith, C. Cubedo, M. Jiménez, M. Carro, Candela (Guerrero, min. 65), Asun, Esther, Kerly Real (Ortiz min. 80), Ellen Jansen (Anita, min. 57), Torrodà (Salmi, min. 80), Júlia Aguado (Alejandra, min. 65).
Gols: 1-0, Alexia (min. 7, p); 2-0, Graham (min. 25); 3-0, Oshoala (min. 29); 4-0, Patri (min. 44); 5-0, Garaham (min. 90).
Àrbitre: Arregui Gamir. Groga a Aitana i Kerly.