Barça - Casademont Saragossa: Piconadora blaugrana (107-88)
Ofert per

En un partit amb un alt ritme anotador, els de Jasikevicius han acabat sumant la victòria número 20 a l’ACB.

El FC Barcelona ha tornat a vèncer a l’ACB. Aquest cop al Palau, contra el Casademont Saragossa (107-88), en un partit que s’ha començat a trencar ja en el segon quart, amb una capacitat ofensiva blaugrana que ha permès als de Sarunas Jasikevicius arribar al descans amb 55 punts. Diferència d’11 punts (55-44, min 20) que encara s’ha fet més àmplia al final per acabar sumant la 20a victòria en la competició domèstica. Davies, amb 20 punts, i Hanga, amb 17, han estat els màxims anotadors del Barça.

L’encert blaugrana s’imposa

El partit ha començat amb un alt ritme, amb els dos equips demostrant una gran versió ofensiva. Tant el Barça com el Saragossa, amb 8 punts de Hanga i 8 de Wiley, han ofert un primer quart molt igualat i atractiu (26-26, min 10), però ha estat a partir del segon quart quan els blaugrana han pres l’accelerador. La seva intensitat tant ofensiva com especialment defensiva s’ha acabat imposant i, a poc a poc, les diferències s’han anat fent més grans: Kuric ha posat el +10 (42-32), mentre que dos tirs lliures de Higgins han col·locat el +16 (53-37, min 19).

Mantenen el marge

El Saragossa ha pogut reduir una mica la distància en l’electrònic abans del descans (55-44, min 20) i ho ha seguit fent a la represa, amb un parcial de 8-16 liderat per Ennis (63-60, min 25). L’aparició de Davies, Abrines i Hanga (ha acabat amb 4 triples, la seva millor marca a l’ACB), però, han frenat la reacció del Saragossa (82-72, min 30), que ho ha intentat però ja no ha pogut capgirar el resultat.

Perquè l’anotació en l’inici del quart quart s’ha frenat en sec (6-3; 88-75, min 34) –fet que ha dificultat una possible reacció- i el Barça ha sabut contemporitzar el joc. De fet, un parcial de 9-0 ha acabat de trencar el partit del tot (100-81, min 38). Sergi Martínez ha posat el +20 (103-83, min 39) i Pustovyi el +22 (105-83, min 39). Finalment, 107-88 per assolir l’11è triomf consecutiu a l’ACB.