Barça - Recam Làser CH Caldes: Victòria de mèrit (4-1)

Barça - Recam Làser CH Caldes: Victòria de mèrit (4-1)

Contra un rival complicat, que ha lluitat fins al final, els d’Edu Castro s’emporten un triomf molt important amb gols d’Hélder Nunes (x2), Joao i Pablo Álvarez

No ha estat un partit fàcil, però la victòria s’ha quedat al Palau. El Barça ha derrotat el Caldes a casa (4-1), en la jornada 23 de la OK Lliga, i suma tres punts importantíssims per seguir manant al capdavant de la classificació. Tot i que el rival s’ha avançat, els gols d’Hélder Nunes (x2), Joao i Pablo Álvarez han acabat per definir el signe de l’enfrontament entre el primer i el tercer de la competició domèstica.

Perquè, tal i com es preveia, davant d’un rival complicat, la intensitat ha estat ben present des de l’inici. Malgrat això, els gols han trigat en arribar. I ho han fet de penal, primer en un llançament de Sergi Miras (0-1, min 14) i, posteriorment, amb un altre d’Hélder Nunes (1-1, min 21). 

Gol que no ha estat l’únic abans del descans, perquè els d’Edu Castro, que s’han vist per darrera en el marcador, no només han empatat sinó que han donat la volta a l'electrònic. A través d’un u contra u de Joao, que ha definit davant el porter aixecant a la bola a la perfecció (2-1, min 23). 

Una primera part en què hi ha hagut un contratemps: la lesió de Sergi Llorca, que no ha tornat a jugar amb una lesió a l’espatlla dreta. 

Domini blaugrana

A la represa, el Caldes ja no ha pogut capgirar el resultat, perquè els d’Edu Castro han sortit a buscar ampliar distàncies. Han tingut una de clara en una falta directa de Pablo Álvarez que Gerard Camps ha aturat, però en la següent jugada, el mateix jugador argentí ha fet una recuperació que l’ha permès sortir al contracop i marcar aixecant i picant la bola (3-1, min 32).

Sí que és cert que el Caldes podria haver reduït diferències, amb dues faltes directes de Xavi Rovira i Álvaro Borja que Sergi Fernández ha aturat, però finalment ha estat Hélder Nunes, també de falta directa, qui ha tancat el marcador (4-1, min 50). 

Ara el proper repte del Barça tornarà a ser majúscul, en un altre duel d’altura: contra el Reus Deportiu, el proper diumenge 21 de març, a les 20 hores. 

LA FITXA

Barça, 4
Recam Làser CH Caldes, 1

Barça: Sergi Fernández, Pau Bargalló, Panadero, Hélder Nunes, Joao Rodrigues –cinc inicial- Sergi Llorca, Matias Pascual, Pablo Álvarez, Ignacio Alabart.

Caldes: Gerard Camps, Sergio Miras, Alexandre Acsensi, Álvaro Borja, Xavi Rovira –cinc inicial- Roger Acsensi, Cristian Rodríguez, Sito Ricart, Marcos Blanqué.

Gols: 0-1, Sergi Miras, de penal (min 14). 1-1, Hélder Nunes, de penal (min 21). 2-1, Joao (min 23). 3-1, Pablo Álvarez (min 32). 4-1, Hélder Nunes (min 50).

Àrbitres: Oriol Pérez, Albert Barba. Blava al local Pau Bargalló i al visitant Álvaro Borja.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut