Madrid - FC Barcelona: El WiZink Center s’acostuma a l’alegria culer (76-81)
Ofert per

Madrid - FC Barcelona: El WiZink Center s’acostuma a l’alegria culer (76-81)

En l'escenari que van aixecar la Copa, els de Saras, en un partit equilibrat fins al final, s'han endut la victòria 21 en Eurolliga

El Barça instal·la l'alegria al WiZink Center. Els blaugranes han maldat per la victòria, però finalment han pogut derrotar el Reial Madrid en Eurolliga (76-81). D'aquesta manera, els de Saras han sumat el 21è triomf del curs a Europa. Oriola, amb 18 punts, i Mirotic han estat dos dels blaugranes que han sobresortit.  

Destacar que fa 25 dies els de Saras es van endur el trofeu coper en el mateix escenari i davant el mateix rival que aquesta nit. Una pista que aquest cap de setmana passat també va veure com el Barça d'Handbol guanyava la Copa.

Els punts permuten  

L'energia blaugrana ha comparegut ràpidament a la pista del Madrid. Un parcial de 0-7 ha arrencat el partit. Frenètic i amb alt ritme de punts, en ambdues cistelles. Perquè fins al segon triple d'Oriola, 4-13, els culers han sotmès els blancs, que, insurgents, han revertit la tendència anotadora culer. En conseqüència, han gaudit dels primers avantatges. Sempre controlats de prop pels de Jasikevicius, que s'han tornat a apoderar del marcador al final del primer quart (19-24). 

L'intercanvi de cistelles ha continuat imperant fins al 38-41 del descans. El pivot de Tàrrega, Kuric i Calathes han liderat les estadístiques ofensives barcelonistes. Les pèrdues locals, provocades per l'enganxosa i intensa defensa culer, també han contribuït a la curta distància blaugrana

Cap equip es desempallega de l'altre

Aquest marge ha permès als de Pablo Laso contenir els de Sarunas Jasikevicius, per davant quasi sempre en el tercer període. El control del rebot ha estat el principal argument dels blancs per seguir les petjades dels blaugranes. Especialment fortes les del 18 i del 24 barcelonistes, que han continuat liderant la faceta realitzadora. 

La igualtat i les diferències mínimes han obert el decisiu quart (54-57). El Madrid ha colpejat primer i s'ha apropiat de l'electrònic. Això sí, sense marges excessius. La connexió entre Mirotic i Calathes i, altre cop, un triple d'Oriola han estat els següents episodis anotadors (69-73, min. 37) d'aquest emocionant i equilibrat matx. Uns punts cabdals per obrir un mínim avantatge de quatre punts. Amortitzat i arrodonit, gràcies a un tap del 33 i una esmaixada del 18, fins a la finalització. 

Així doncs, finalment, els de Saras han capturat un nou triomf al WiZink Center. A més, aquesta victòria número 21 en Eurolliga ha permès als barcelonistes refermar-se en el lideratge de l'Eurolliga (21-8). Ara, el proper repte del Barça és la Lliga. El dissabte, 13 de març (20.45 hores), el Palau Blaugrana viurà el compromís contra el Saragossa.

FITXA DEL PARTIT 

Madrid, 76
Barça, 81

Madrid: Alocen (8), Taylor (5), Deck (17), Tyus (4) i Tavares (16) -cinc inicial- Causeur (3), Garuba (1), Thompkins (-), Laprovittola (6), Abalde (11) i Carrol (5)
Barça: Calathes (11), Higgins (8), Claver (-), Mirotic (13) i Oriola (18) -cinc inicial- Davies (7), Kuric (11), Smits (3), Hanga (5) i Abrines (5)

Parcials: 19-24; 19-17 / 16-16; 22-24

Àrbitres: Borys Ryzhyk, Carmelo Paternico i Saso Petek

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut