L’impactant acció del Femení pel 8M

L’impactant acció del Femení pel 8M

Les jugadores han saltat a la gespa de Badajoz amb una samarreta commemorativa del Dia Internacional de la Dona

Les jugadores del primer equip de futbol del FC Barcelona han saltat aquest dissabte al terreny de joc del Viejo Vivero de Badajoz lluint un disseny especial de la primera equipació blaugrana, reivindicant la diversitat davant el proper Dia Internacional de les Dones. L’acció s’ha emmarcat dins la nova campanya del Barça amb motiu de la commemoració del 8 de març, i amb què el Club vol posar en relleu que únicament serà possible assolir la igualtat si som capaços de reconèixer i acceptar les diferències entre tots els éssers humans. 

Així, les jugadores del Barça han portat durant la prèvia del seu partit de Lliga contra el Santa Teresa una samarreta que a la part frontal incorporava un patch especial amb la pregunta “What makes you different?” (Què et fa diferent?) i en què el nom a l’esquena era substituït per aquells  atributs diferenciadors que les defineixen. Així mateix, el número al dorsal se substituïa per un 8M, en al·lusió a la data de celebració a nivell internacional del Dia de la Dona. Cada jugadora havia escollit personalment l’atribut, entre els quals SENTIMENT, PASSIÓ, RENDIMENT, CORATGE, FORÇA i COMPROMÍS.

Així mateix, les noies de Lluís Cortés han lluït un braçal de color lila durant tot l’enfrontament. En aquesta acció el Club ha col·laborat amb STANLEY, partner de l’equip Femení, amb el qual l’entitat blaugrana treballa conjuntament per promoure l’esport femení. 

Al vespre, els jugadors del primer equip lluiran un disseny similar davant l’Osasuna (21.00 hores CET). Durant la prèvia, els de Ronald Koeman també portaran la samarreta blaugrana amb el patch de “What makes you different?” i un atribut que els defineix al lloc del nom, així com el 8M a l’esquena. Entre els atributs que portaran hi ha els d’OPTIMISME, ESFORÇ i RESPECTE. Igual que l’equip femení, el masculí també portarà un braçal lila durant tot el partit. 

Cal recordar que, després dels partits d’aquest dissabte, vàries de les samarretes dels jugadors i jugadores del primer equip masculí i femení amb el disseny especial celebrant la diversitat se subhastaran amb l’objectiu de recaptar fons que es destinaran a finançar els programes d’inclusió de la Fundació Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut