Pau Gasol: “Estic il·lusionat amb aquesta oportunitat”

Pau Gasol: “Estic il·lusionat amb aquesta oportunitat”

El de Sant Boi es mostra content de tornar a Barcelona i poder tenir la família al seu costat

Pau Gasol, que ha arribat aquest dimecres 3 de març a Barcelona, ha comentat un cop ha arribat a l’Aeroport de Barcelona – El Prat que està “molt content d’estar a casa i il·lusionat de tenir aquesta oportunitat en aquest moment de la meva carrera”. El pivot blaugrana s’ha felicitat de poder tenir la seva dona i filla al seu costat així com el seu suport.

Gasol, que divendres passarà la revisió mèdica, ha explicat que “hem de veure on estic després d’un any allunyat de les pistes i vull veure com està el cos, a més del peu, per tenir una foto clara. També veure quin tipus de treball he de fer, així com les càrregues i els entrenaments”.

“Estem jugant a un gran nivell”

El ‘16’ del Barça ha explicat que sempre ha seguit l’equip des que va marxar ara fa 20 anys a la NBA. “Des que vaig marxar al 2001 sempre he seguit de prop l’equip i el Club. Ara encara més, des del fitxatge, que presto més atenció i als detalls”.

Pel que fa al moment de l’equip, Gasol ho ha valorat de la següent manera: “Estem jugant a un gran nivell, és un gran equip, primers a Europa, segons a l’ACB, tenim opcions a guanyar els dos títols i simplement amb la il·lusió de complementar el que ja té l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut