Luka Cindric: “És un partit important pensant en el futur”

Luka Cindric: “És un partit important pensant en el futur”

El central croat i el tècnic, Xavi Pascual, han valorat el moment que viu l’equip abans del darrer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions contra l’HC Motor

Aquest dimecres, a les 18:45 hores i al Palau Blaugrana, el Barça tancarà la fase de grups de l’EHF Champions League contra l’HC Motor Zaporozhye ucraïnès. Amb 13 victòries en 13 partits i la primera posició assegurada, els blaugranes buscaran el ple de triomfs. Tot i no jugar-s’hi res a nivell de classificació, tant Xavi Pascual com Luka Cindric han destacat la voluntat d’anar a per la victòria per diversos motius. Així ho han defensat davant les càmeres de Barça TV al final de l’entrenament previ, completat aquest dimarts. El duel contra el Motor donarà pas a la disputa de la Copa del Rei a Madrid, però primer cal centrar l’atenció en tancar la fase de grups de la millor manera.

A continuació repassem les declaracions de Xavi Pascual i Luka Cindric en la prèvia del partit:

XAVI PASCUAL

“Sempre preparem els partits per guanyar. El 14 de 14 ens ha de ser una mica igual. El partit és important perquè juguem al Palau i volem demostrar a la gent que sempre volem guanyar”.

“Dels 19 jugadors que tenim disponibles n’hem d’escollir 16. Els que no van jugar els últims partits necessitem que tinguin minuts per rodar-se”.

“El Motor no ha tingut sort en els darrers minuts dels partits. Quan un equip està a la Champions, té tants punts com ells i lluita per assolir la tercera posició vol dir alguna cosa”.

“És un equip duríssim defensivament, amb jugadors importants com Malasinskas, un dels jugadors amb més desequilibri en l’un contra un”.

LUKA CINDRIC

“Hem tingut un febrer molt dur amb molts partits, i vam jugar cada partit millor. Ara tenim un partit important per al futur pensant en les eliminatòries i per sumar bones sensacions en l’equip”.

“El Motor és un bon equip, ja ens ho va demostrar en el primer partit amb una defensa molt forta. Ens hem de preparar bé”.

“És difícil no pensar en la Copa, però prefereixo anar pas a pas, partit a partit, i després del partit ja hi pensarem”.

“Tenim una gran plantilla i tothom està jugant bé. Tenim molts partits i és important que tots tinguem bones sensacions, al mateix temps que pensem en la nostra salut”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut