El doble compromís europeu comença a l'OAKA

El doble compromís europeu comença a l'OAKA

Els de Saras, 48h després de vèncer a Badalona, s’enfronten al Panathinaikos (20h)

El Barça visita aquest dimarts, a les 20h i en directe per DAZN i Movistar+ (dial 60), el Panathinaikos en la que serà la 27a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que arriben al partit després de vèncer en Lliga Endesa però amb la derrota prèvia contra l’ASVEL al Palau, són conscients que no poden fallar a l’OAKA si volen seguir en el lideratge de la competició.

El rival

És un equip diferent al de la primera volta i més després del canvi a la banqueta. L’israelià Odded Katash és l’entrenador d’un Panathinaikos que, tot i ocupar el 15è lloc de la classificació, compta amb molts jugadors de primer nivell. Nemanja Nedovic (16,7 punts), Ioannis Papapetrou (12,1 punts), Georgios papagiannis (9,5 punts, 4,5 rebots), Konstantinos Mitoglou (9 punts) o Aaron White (7,6 punts i 4,1 rebots) són els jugadors més diferencials del conjunt grec. Tampoc cal oblidar jugadors com l’exblaugrana Mario Hezonja, incorporat recentment, Sant Roos, Auguste, Bentil, Bochoridis, Kaselakis que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Vol tornar al camí de la victòria a Europa després de la derrota al Palau contra l’Asvel Villeurbanne. Els de Saras són conscients que per mantenir el lideratge no poden fallar i que caldrà completar un gran partit a l’OAKA per sumar un nou triomf a l’Eurolliga. Cal recordar que tan sols queden vuit partits de Lliga Regular per decidir els 8 classificats i que tots els equips s’hi juguen molt en el tram final de temporada.

L’equip ha viatjat a Atenes amb els 13 jugadors disponibles de la primera plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut